Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

συνάντηση-της-ένωσης-στρατιωτικών-πε-672875

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, πραγματοποίησε η συντονιστική επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ. Χανίων

Ειδικότερα και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μέσα σε κλίμα εποικοδομητικής συνεργασίας οι εκπρόσωποι της Ένωσης Στρατιωτικών μας ενημέρωσαν για τα φλέγοντα και καίρια ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Και από τις δύο πλευρές τέθηκαν θέματα και διατυπώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουμε την προσπάθεια της ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ.) και κατ’ επέκταση της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (Π.Ο.Ε.Σ.) οι οποίοι επιτελούν σημαντικό έργο καθημερινά για την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας μας.

Θέλουμε βέβαια να τονίσουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, έμπρακτα και όχι με λόγια, πράγμα το οποίο φαίνεται καθημερινά και με τις προσπάθειες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου του Κινήματός μας κ. Πάνου Καμμένου.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook