Συμπαραστέκονται στους αγρότες ο Αντιπεριφερειάρχης και οι δήμαρχοι των Χανίων

συμπαραστέκονται-στους-αγρότες-ο-αντ-324656
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, o Δήμος Πλατανιά, o Δήμος Αποκορώνου, o Δήμος Κισάμου, o Δήμος Καντάνου-Σελίνου, και o Δήμος Σφακίων, με ομόφωνο ψήφισμά τους δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον δίκαιο αγώνα των αγροτών ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και στα επικείμενα φορολογικά μέτρα που οδηγούν τους αγρότες στον αφανισμό.

Η οικονομική ανάπτυξη του Νομού Χανίων στηρίζεται κυρίως στον Πρωτογενή Τομέα και τον Τουρισμό, και κατ’επέκταση κινούν κι επηρεάζουν άμεσα και τους υπόλοιπους τομείς της αγοράς του τόπου.

Οι αγρότες, οι οποίοι συνθέτουν το σημαντικότερο κομμάτι του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της Χώρας, και οι οποίοι δίνουν καθημερινά έναν δύσκολο αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες, είναι σήμερα αποδέκτες των πιο σκληρών μνημονιακών πολιτικών, που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν στην εγκατάλειψη της γεωργίας και την απόλυτη χρεοκοπία.

Το γεγονός αυτό θα καταλήξει με τη σειρά του στον αφανισμό των αγροτικών προϊόντων της Χώρας, και συνάμα θα ανοίξει το δρόμο στις αθρόες εισαγωγές αγροτικών προϊόντων, βυθίζοντας συνεπώς ακόμα περισσότερο την οικονομία της Ελλάδας.

Όλοι οι Φορείς Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού των Χανίων δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, και ότι είμαστε στο πλευρό τους, προκειμένου να καταρριφθεί η όποια σε βάρος τους κατάσταση, να αποτραπεί η εξόντωση τους και, κατά συνέπεια, η διάλυση της παραγωγικής βάσης που βλάπτει το σύνολο της κοινωνίας.

Όλοι μαζί, επαγγελματίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, άνεργοι κι εργαζόμενοι, ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές των αγροτών και ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, για την απόσυρση του αντιασφαλιστικού και άδικου φορολογικού νομοσχεδίου.

Φθάνει πια. Οι αντοχές της ελληνικής κοινωνίας έχουν εξαντληθεί. Είναι επιτακτική η εύρεση κι εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, ενός εθνικού σχεδίου το οποίο θα προωθήσει την οικονομική ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας και θα μας βγάλει από την οικονομική κρίση και το επακόλουθο κοινωνικό αδιέξοδο. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να το πετύχουμε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook