Συμβουλές για το πρώτο ραντεβού μετά το διαζύγιο

συμβουλές-για-το-πρώτο-ραντεβού-μετά-τ-486805

Ραντεβού μετά από ένα διαζύγιο. Η σκέψη και μόνο φαντάζει βουνό. Οι κανόνες έχουν αλλάξει και εσύ λείπεις πολλά χρόνια από το παιχνίδι. Όσο αφορά το φλερτ, ύστερα από τόσα πολλά χρόνια έγγαμου βίου, δεν θυμόσουν καν την ύπαρξη του. Και όμως έφτασε η στιγμή να βγεις και πάλι έξω, όσο τρομακτικό και να ακούγεται, και να επανενταχθείς στο κοινωνικό σύνολο ως μη δεσμευμένο άτομο. Πώς θα το πετύχεις; Οι παρακάτω συμβουλές εγγυώνται ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού μετά το διαζύγιο.

Πώς και που θα τον γνωρίσεις

Μετά από τόσα χρόνια γάμου δεν είναι εύκολο να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, κυρίως επειδή όλοι λίγο-πολύ είστε φίλοι μεταξύ σας. Ίσως λοιπόν έφτασε η στιγμή να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να δεχθείς το τηλέφωνο εκείνου που σε πολιορκεί στο γυμναστήριο ή να φτιάξεις, αν δεν έχεις, ένα λογαριασμό στο Facebook. Ποτέ δεν είναι αργά.

Κάνε την πρώτη κίνηση

Ύστερα από τόσα χρόνια εκτός παιχνιδιού, ίσως έχει μείνει στο στερεότυπο του άντρα κυνηγού, αν όμως δεν θέλεις να χάσεις την ευκαιρία μέσα από τα χέρια σου, κάνε εσύ το πρώτο βήμα. Δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο ακούγεται, απλώς ξεκίνησε την κουβέντα και μην περιμένεις από εκείνον να κάνει την αρχή.

Απέφυγε τις αρνητικές σκέψεις

Επειδή είχες ένα επώδυνο διαζύγιο, δεν είναι όλοι οι άντρες απαίσιοι. Προφανώς αυτή η νοοτροπία δεν σε βοηθάει να προχωρήσεις παρακάτω και περιορίζει τις πιθανότητες σου να γνωρίσεις κάποιον εκεί έξω και γιατί όχι να τον ερωτευτείς. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να αφήσεις το θυμό πίσω σου.

Αγόρασε νέα εσώρουχα

Αν ακόμα φοράς τα ίδια εσώρουχα που είχες αγοράσει για την πρώτη νύχτα γάμου, ίσως έφτασε η στιγμή να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά εσωρούχων.

Να θυμάσαι ότι το ραντεβού είναι ένα παιχνίδι αριθμών

Τέσσερις στους πέντε άντρες που θα βγεις , θα εξαφανιστούν. Μην το πάρεις προσωπικά, έτσι είναι η φύση των ραντεβού. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι εύκολες σε κανένα επίπεδο. Προσπάθησε να κάνεις νέες γνωριμίες, να μην απελπίζεσαι και να σκέφτεσαι θετικά.

Προετοίμασε τα θέματα συζήτησης

Το πιο πιθανό είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι συζητήσεις σου αφορούσαν κυρίως τα παιδιά, την καριέρα και τις δουλειές του σπιτιού. Δεν είναι και πολύ ενδιαφέροντα θέματα για το πρώτο ραντεβού. Και φυσικά ούτε το διαζύγιο σου αποτελεί καλή αρχή για κουβέντα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σκεφτείς κάποια ενδιαφέροντα θέματα για να συζητήσεις όταν θα βγεις πρώτη φορά ραντεβού. Ετσι θα είσαι προετοιμασμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχει λόγος να ανακατέψεις τα παιδιά

Δεν χρειάζεται να βιαστείς και να μιλήσεις στα παιδιά σου για εκείνον. Εξάλλου είναι το πρώτο ραντεβού και όπως αναφέραμε, έχει μεγάλες πιθανότητες να μην προχωρήσει.

Πηγή: jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook