Συγχαρητήρια της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Κρήτης για την απελευθέρωση Λεμπιδάκη

συγχαρητήρια-της-ένωσης-αξιωματικών-591841

Η Ένωση  Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που εργάσθηκαν τους τελευταίους 6 μήνες νυχθημερόν, μακριά από τις οικογένειες τους, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα των καθηκόντων τους, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τον επαγγελματισμό, την μεθοδικότητα και την άρτια εκπαίδευση που διακατέχει το προσωπικό που στελεχώνει τις ειδικές υπηρεσίες του Νησιού, για να φέρουν σε πέρας με απόλυτη επιτυχία μία από τις δυσκολότερες αποστολές των τελευταίων ετών που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, την απαγωγή του γνωστού Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη .

Πρόκειται για την μακροβιότερη υπόθεση απαγωγής στα ελληνικά χρονικά που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία λόγω του εντοπισμού και της απελευθέρωσης σώου του απαχθέντα επιχειρηματία χωρίς την καταβολή των απαιτούμενων λύτρων στους απαγωγείς.

Τέτοιες επιτυχίες προσδίδουν αίσθημα ασφάλειας και δικαίου στην κοινωνίας μας, και αποδεικνύουν με τον πιο περίτρανο τρόπο, βάσει επίσημων ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, ότι επάξια οι συμπολίτες μας κατατάσσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ στις υψηλότερες θέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των θεσμών του Ελληνικού Κράτους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook