Συγχαρητήρια… Για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Χανίων έγινε λαπαροσκοπική κολεκτομή!

συγχαρητήρια-για-πρώτη-φορά-στο-νοσο-618801

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Νοσοκομείο Χανίων λαπαροσκοπική κολεκτομή, από την ομάδα της Α’ Χειρουργικής Κλινικής, υπό τον χειρουργό, Μιλτιάδη Καστανάκη. Πρόκειται για αφαίρεση του παχέος εντέρου λαπαροσκοπικά, μία διαδικασία που είναι πολύ πιο ανώδυνη για τον ασθενή, με λιγότερο μετεγχειρητικό πόνο και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα

Για την μεγάλη αυτή επιτυχία σε επίπεδο Χανίων, μίλησε στον Δημήτρη Παππά ο κ. Καστανάκης:

Όπως σχολίασε ο κ. Καστανάκης στα social media:

«Επαγγελματική ευσυνειδησία. Με τις δύο αυτές απλές λέξεις αλλά συγχρόνως με τόσο πολύ νόημα μου περιέγραψε ο φίλος και εξαίρετος συνάδελφος Νίκος Γεωργόπουλος την εμπειρία που αποκόμισε από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων .

Η αιτία της επίσκεψης ήταν η πρόσκληση που του απευθύναμε και την δέχτηκε με μεγάλη χαρά προκειμένου να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε στο νοσοκομείο μας την Πρώτη Λαπαροσκοπική Κολεκτομή . Αφήνοντας πίσω στην Αθήνα το βαρύ του πρόγραμμα όντας διευθυντής στη Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών μας χάρισε τις πολύτιμες γνώσεις του και την εμπειρία του .

Εντυπωσιάστηκε επίσης οφείλω να προσθέσω από τις κτιριακές υποδομές του Γ. Ν. Χανίων και από την εν γένει λειτουργία αυτού . Σίγουρα δημιουργήσαμε τις προυποθέσεις και κάναμε την αρχή σε ένα διαφορετικό πεδίο . Στο χέρι μας είναι να το συνεχίσουμε . Εγώ μέσα από αυτό το μικρό αυτό δημόσιο βήμα ευχαριστώ όλους όσους συνετέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η επέμβαση και κυρίως την διοίκηση για την βοήθεια που μας πρόσφερε .

Υ.Γ. Ο χαρακτηρισμός που ξεκίνησα στην περιγραφή αφορούσε το νοσηλευτικό προσωπικό του χειρουργείου και όταν στο λέει ένας έμπειρος χειρουργός όπως ο Κος Γεωργόπουλος που έχει δουλέψει σε μεγάλα και σύγχρονα νοσοκομεία τότε έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.»

Συγχαρητήρια στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Συγχαρητήρια διοίκησης νοσοκομείου Χανίων

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τα μέλη της ομάδας της Α’ Χειρουργικής Κλινικής, υπό τον χειρουργό κ. Μιλτιάδη Καστανάκη, οι οποίοι με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησαν για πρώτη φορά στα χρονικά του Γ.Ν. Χανίων λαπαροσκοπική κολεκτομή εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε δημοσίως τα μέλη της ομάδας της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου μας, υπό τον χειρουργό κ. Μιλτιάδη Καστανάκη, οι οποίοι με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησαν για πρώτη φορά στα χρονικά του Γ.Ν. Χανίων λαπαροσκοπική κολεκτομή.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής μας έκαναν υπερήφανους καθώς απέδειξαν εμπράκτως την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση, το αίσθημα ευθύνης, τον ζήλο και την αφοσίωση τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών Νίκο Γεωργόπουλο, ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά (ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του κ.Καστανάκη) να συνδράμει στην πραγματοποίηση της  πρωτοποριακής χειρουργικής επέμβασης  της λαπαροσκοπικής κολεκτομής.

Πρόκειται για αφαίρεση του παχέος εντέρου λαπαροσκοπικά, μία διαδικασία που είναι πολύ πιο ανώδυνη για τον ασθενή, με λιγότερο μετεγχειρητικό πόνο και καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Με την επιτυχή πραγματοποίηση της επέμβασης αυτής στο Γ.Ν. Χανίων θεωρούμε ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα καταξιώνεται στη συνείδηση των πολιτών και εδραιώνεται η εμπιστοσύνη τους σε αυτό.»

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook