Συγκλονιστικό: Νεογέννητο πέθανε και αναστήθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του!

συγκλονιστικό-νεογέννητο-πέθανε-και-224566

mwroΕίναι από τις ιστορίες που συμβαίνουν μόνο στις ταινίες και πραγματικά συγκλονίζουν: Ένα μωράκι σταμάτησε να αναπνέει και… αναστήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς του στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Η Κέιτ και ο Ντέιβιντ Ότζ πριν από πέντε χρόνια άκουγαν συντετριμμένοι από τους γιατρούς ότι το νεογέννητο αγοράκι τους – το ένα από τα δίδυμα- είχε μόνο λίγα λεπτά ζωής καθώς γεννήθηκε πρόωρο στις 25 Μαρτίου 2010.

Σκεπτόμενοι λοιπόν ότι δεν θα ζούσε ζήτησαν να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους και να το δουν για τελευταία φορά. Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα τοποθέτησε το μικροσκοπικό πλασματάκι της στο στήθος της και προσευχήθηκε για το θαύμα. Ο σύζυγός της Ντέιβιντ απλά ξάπλωσε δίπλα τους.

Λίγα λεπτά αργότερα συνέβη κάτι αναπάντεχο. Ο μικρός Τζέιμι άρχισε να αναπνέει, να κουνιέται και να αντιδρά σε ερεθίσματα μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου και τοποθέτησαν το μωρό σε θερμοκοιτίδα.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, ο Τζείμι Ότζ είναι ένα υγιές και χαρούμενο παιδί, το οποίο απολαμβάνει την παρέα της δίδυμης αδερφής του Έμιλυ και του μικρού του αδελφού Τσάρλι αλλά και την αγάπη των γονιών του.

mwro2

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κέιτ και ο Ντέιβιντ μετά από χρόνια προσπαθειών κατάφεραν να επιτύχουν την πολυπόθητη κύηση. Μάλιστα η χαρά τους ήταν μεγάλη όταν έμαθαν ότι θα αποκτούσαν δίδυμα. Όπως λέει η Κέιτ η εγκυμοσύνη της ήταν πολύ δύσκολη και γέννησε μόλις στην 26η εβδομάδα. Μάλιστα ο Τζέιμι γεννήθηκε πρώτος και η Έμιλυ ακολούθησε δύο λεπτά αργότερα.

«Γεννήθηκαν στον αμνιακό σάκο, αλλά όταν άνοιξε ο δικός του δεν έκανε θόρυβο. Η Έμιλι έκανε την είσοδό της στον κόσμο, κλαίγοντας. Κοιτάξαμε στην πλευρά του Τζέιμι όπου είχαν συγκεντρωθεί όλοι. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν πολύ καλή. Είχε σταματήσει να αναπνέει και ο χτύπος της καρδιάς του είχε σχεδόν χαθεί. Μετά από 20 λεπτά σταμάτησαν να προσπαθούν», είπε η μητέρα.

«Τον είδα να λαχανιάζει αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν είχε νόημα. Τον πήρα από τα χέρια του και ζήτησα σε όλους να φύγουν. Ήταν κρύος και ήθελα να είναι στα ζεστά. Προσπαθούσαμε για χρόνια να κάνουμε παιδιά και ένιωθα τόσο ένοχη. Ήθελα απλά να τον αγκαλιάσω. Ζήτησα από τον σύζυγό μου να βγάλει την μπλούζα του και να ανέβει στο κρεβάτι. Ξέρω ότι ακούγεται ανόητο, αλλά από τη στιγμή που λαχάνιαζε υπήρχε ακόμα ένα σημάδι ζωής οπότε δεν θα τον εγκατέλειπα τόσο εύκολα. Προσπαθήσαμε να τον δελεάσουμε να ζήσει. Του εξηγήσαμε το όνομά του και πως έχει μια δίδυμη αδερφή που πρέπει να προσέχει και πόσο σκληρά προσπαθήσαμε για να τον αποκτήσουμε. Ξαφνικά άνοιξε τα μάτια του. Ανέπνεε και άρπαξε το δάχτυλο του Ντέιβιντ. Αν είχαμε αφήσει τον γιατρό να φύγει με τον Τζέιμι από το δωμάτιο, θα είχε πεθάνει», πρόσθεσε συγκινημένη η μητέρα.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook