Συγκλονιστικό βίντεο! Χιμπατζής χαμογελά και αγκαλιάζει τη γυναίκα που τον έσωσε πριν 25 χρόνια | Photos + Video

συγκλονιστικό-βίντεο-χιμπατζής-χαμο-380883

Ήταν πριν από 25 χρόνια που η Linda Koebner έσωσε χιμπατζήδες από ερευνητικό εργαστήριο και τους δίδαξε να ζουν στην άγρια φύση.

αρχείο λήψης

Όταν επέστρεψε στη Φλόριντα να επισκεφτεί τους χιμπατζήδες δέχτηκε το πιο ζεστό καλωσόρισμα από τα ζώα που δεν είχε δει για όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν η γυναίκα που πέρασε 4 χρόνια μαζί τους για να τους διδάξει πώς να ζήσουν ξανά στη φύση και δεν την ξέχασαν ποτέ.

Είχαν πλατιά χαμόγελα και μια μεγάλη αγκαλιά για να την υποδεχτούν, με το ντοκιμαντέρ του PBS «The Wisdom of the Wild» να ραγίζει καρδιές. «Έχει περάσει πολύς καιρός. Φαίνεστε πολύ καλά» ακούγεται να λέει η Linda Koebner. «Με θυμάστε;» ρωτά πλησιάζοντας προς το μέρος τους και ένας χιμπατζής της χαμογελά και την αγκαλιάζει σφιχτά.

Η Linda Koebner δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και αναφέρει πόσα πολλά έχουν προσφέρει οι χιμπατζήδες σε αυτόν τον κόσμο. «Τόση γνώση για τους εαυτούς μας, τις ζωές μας, τις διαθέσεις μας. Αυτοί οι χιμπατζήδες μου δίδαξαν την ανθεκτικότητα».

Αλλά και τα ζώα είχαν πολλά για να την ευχαριστήσουν, με τη Linda να θυμάται πώς ήταν όταν απελευθερώθηκαν για πρώτη φορά από τα κλουβιά και δεν ήξεραν τι να κάνουν. «Φοβούνταν να βγουν από την ασφάλεια του κλουβιού μεταφοράς τους. Φοβούνταν να πατήσουν το χορτάρι».

Πηγή: Dailymail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook