Συγκλονιστικό βίντεο: Μαχητής του Ισλαμικού Κράτους κατέγραψε τον θάνατό του!

συγκλονιστικό-βίντεο-μαχητής-του-ισλ-261686

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που αναρτήθηκε στο LiveLeak, δείχνει τον θάνατο τζιχαντιστή που καταγράφηκε από την κάμερα που ο ίδιος έφερε στο σώμα του! Οι τζιχαντιστές συγκρούστηκαν πρόσφατα με Ιρακινούς στρατιώτες στην πόλη Ραμάντι του Ιράκ, μια πόλη στρατηγικής σημασίας, που κατέλαβε το Ισλαμικό Κράτος τον περασμένο μήνα.

Μια ομάδα μαχητών του Ισλαμικού Κράτους μάχεται ενάντια στους Ιρακινούς στρατιώτες ανάμεσα στα ερειπωμένα κτήρια της πόλης Ραμάντι, στο δυτικό Ιράκ. Ένας τζιχαντιστής, που κρατά στο χέρι του καλάσνικοφ, εγκαταλείπει το κρησφύγετό του και τρέχει ανάμεσα στα ερειπωμένα κτήρια. Τότε, ένας ελεύθερος σκοπευτής τον πυροβολεί. Η κάμερα που έχει επάνω του ο τζιχαντιστής καταγράφει λεπτό προς λεπτό τον θάνατο του άντρα. Μια φωνή που ανήκει στον τζιχαντιστή που πεθαίνει ή σε συναγωνιστή του, ακούγεται να φωνάζει: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Το βίντεο τελειώνει με τον τζιχαντιστή που σωριάζεται νεκρός στο έδαφος, ενώ η κάμερα είναι στραμμένη προς τον ήλιο.

Είναι ένα συχνό φαινόμενο οι τζιχαντιστές να καταγράφουν με κάμερες που φέρουν στο σώμα τους ή στα στρατιωτικά καπέλα τους, τις μάχες που δίνουν και τις εκτελέσεις των θυμάτων τους και μετά να αναρτούν τα σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τα ως εργαλεία προπαγάνδας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook