Συγκλονιστικές φωτογραφίες και video από το αιματηρό φεστιβάλ με τους ταύρους στην Παμπλόνα

συγκλονιστικές-φωτογραφίες-και-video-από-79637

bulls1Την Κυριακή ολοκληρώθηκε το ξακουστό φεστιβάλ του Σαν Φερμίν, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Παμπλόνα της βόρειας Ισπανίας και στο οποίο πρωταγωνιστούν έξι μαινόμενοι ταύροι και χιλιάδες δρομείς, ντυμένοι στα άσπρα και έχοντας δεμένα στο λαιμό τους κόκκινα μαντήλια, οι οποίοι τρέχουν, για να σώσουν τη ζωή τους.

bulls2Ο απολογισμός του φετινού φεστιβάλ ήταν ο τραυματισμός συνολικά εννέα ανθρώπων μεταξύ των οποίων μια νεαρή Αυστραλή η οποία υπέστη διάτρηση πνεύμονα όταν ένας από τους ταύρους την κάρφωσε στο στήθος με τα κέρατά του και ένας νεαρός που τον σούβλισε κυριολεκτικά ταύρος στα γεννητικά του όργανα.

bullsΤο Σάββατο 21 άνθρωποι τραυματίστηκαν – είτε καταπατήθηκαν από τα επιβλητικά ζώα είτε τρυπήθηκαν από τα κέρατά τους – εξαιτίας του συνωστισμού που σημειώθηκε έξω από την είσοδο της αρένας στην οποία καταλήγουν οι ταυροδρομίες ενώ ακόμη τρεις άνδρες τραυματίστηκαν την Παρασκευή.

bulls3Το φεστιβάλ του Σαν Φερμίν προσελκύει πολλούς τουρίστες αλλά προκαλεί και πολλές αντιδράσεις, κυρίως από οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, οι οποίες διαμαρτύρονται για την κακομεταχείριση και τη θανάτωσή τους κατά την τελετή λήξης του φεστιβάλ.

Πηγή: Τα Νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook