Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 28χρονου: Έλεγε χαριτολογώντας ότι θα πέσει κεραυνός!

συγκλονίζουν-τα-τελευταία-λόγια-του-28χ-184551

ImageHandlerΟ θάνατος του 28χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Συκιώτη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00 τον σκότωσε κεραυνός την ώρα που έφευγε από το γήπεδο της Κηρίνθου του Δήμου Μαντουδίου στην Εύβοια μετά την προπόνηση.

Η τοπική ομάδα του χωριού είχε ξεκινήσει την προπόνηση, όταν ξαφνικά ξέσπασε ισχυρή καταιγίδα με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια. Την ώρα που έφευγαν από το γήπεδο έγινε το κακό!

Πέντε συμπαίκτες του 28χρονου νοσηλεύθηκαν σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ανάμεσα τους και ένα 15χρονο παιδί το οποίο μεταφέρθηκε στο Παίδων.

pro12Όμως το απόγευμα της Πέμπτης, οι καρδιολογικές και εργαστηριακές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Κηρίνθου ήταν καθαρές και οι έξι ποδοσφαιριστές πήραν εξιτήριο προκειμένου να επιστρέψουν σπίτια τους.

Στους συμπαίκτες του άτυχου Γιάννη οι γιατροί παρείχαν ψυχολογική υποστήριξη, ενώ στον έναν συστήθηκε η χρήση προστατευτικού κολάρου στον αυχένα καθώς έχει κάκωση από τη πτώση στο έδαφος την ώρα έπεσε ο κεραυνός.

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της ομάδας περιγράφει τα όσα έζησε την στιγμή της τραγωδίας:

«Τέτοια τραγωδία δεν έχω ζήσει στη ζωή μου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, για μένα τα παιδιά ήταν όλα το ίδιο! Και ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε κι άλλα θύματα, είμαστε πολύ τυχεροί. Τα παιδιά ήρθανε στο γήπεδο στις 17:30 ξεκινήσανε την προπόνηση και γύρω στις 17:50 άρχισε το μπουρίνι και τότε ο γιος μου τους είπε άντε πάμε να φύγουμε γιατί θα πέσει κανένας κεραυνός και τότε χαριτολογώντας ο συγχωρεμένος έλεγε ότι θα πέσει κανένας κεραυνός πάνω στο Στέργιο που έχει και αλεξικέραυνο και λίγα λεπτά μετά έγινε η τραγωδία! Ήμασταν τυχεροί που δεν ήταν όλα μαζί τα παιδιά να τα σκοτώσει όλα. Περιμένουμε τουλάχιστον να πάρουμε καλά αποτελέσματα από το νοσοκομείο στη Χαλκίδα και να μείνουμε με αυτό».

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook