Συγκλονίζουν τα μηνύματα των Ελλήνων διάσημων για το αιματοκύλισμα στη Συρία | Photos

συγκλονίζουν-τα-μηνύματα-των-ελλήνων-658447

Σοκάρει ο απολογισμός των θυμάτων από τους βομβαρδισμούς στη Συρία, με τη λίστα των θυμάτων να αυξάνεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Συνολικά 505 νεκροί, εκ των οποίων οι 123 παιδιά, είναι ο απολογισμός των βομβαρδισμών μέσα σε μια εβδομάδα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και ο αριθμός μεγαλώνει καθημερινά.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο παίρνουν την πρωτοβουλία και διαδηλώνουν για τα θύματα και τον άμαχο πληθυσμό που χάνει τη ζωή του. Το #enoughsyria γίνεται viral και διάσημοι και μη προσπαθούν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για να σταματήσει το αιματοκύλισμα στη Συρία.

Στην Ελλάδα, από τους πρώτους που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό έγραψε με κόκκινο μαρκαδόρο «enough» στη μία παλάμη του και «Syria» στην άλλη θέλοντας να στείλει το μήνυμά του και προτρέπει όλους να κάνουν το ίδιο: “#enoughsyria Αρκετά μ’ αυτό που συμβαίνει στη Συρία, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα, σας παρακαλώ όλους, να γράψετε στις παλάμες σας enough Συρία και να ανεβασετε την δική σας φωτογραφία στα social media γράφοντας #enoughsyria…παρακαλώ τους συναδέλφους τηλεπαρουσιαστές, ράδιο εκφωνητές, Δημοσιογράφους, Ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικούς (όσοι έχουν μείνει ακόμα σωστοί) Και όλους εσάς εκεί έξω μικρούς και μεγάλους να στείλετε αυτό το μήνυμα γράφοντας στα χέρια σας enough Συριά… Μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα, στείλτε το σε φίλους σας στο εξωτερικό στείλτε το παντού ακόμη και σε αυτούς που δεν μιλούν ελληνικά…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”.

Ακολούθησε το μήνυμα του Γιώργου Λιανού, την Ιωάννας Λίλη, της Κλέλιας Πανταζή, του Αργύρη Αγγέλου, της Μαρίας Φραγκάκη, του Λάμπρου Κωνσταντάρα και πολλών ακόμη.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook