Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στη Μεσσήνη

συγκλονίζουν-οι-λεπτομέρειες-της-οικ-510995

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της διπλής οικογενειακής τραγωδίας στη Μεσσήνη που αποκαλύπτονται ώρα με την ώρα για τον 59χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τη 10χρονη κορούλα του στον ύπνο της και μετά αυτοκτόνησε.

Καταθέσεις ανθρώπων που γνώριζαν πληροφορίες για την οικογένεια αναφέρουν ότι ο 59χρονος άνδρας που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, πίστευε πως είχε καρκίνο, χωρίς -μέχρι αυτή την ώρα-να έχει διευκρινιστεί αν πράγματι είχε διαγνωστεί με την ασθένεια.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία χρόνια ο 59χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από επτά χρόνια η γυναίκα του 59χρονου έφυγε από την ζωή χτυπημένη από καρκίνο. Έκτοτε, ο άνδρας που σήμερα έλαβε την αδιανόητη απόφαση να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί είχε κλειστεί στον εαυτό του και έπαιρνε φάρμακα προκειμένου να μπορέσει να ορθοποδήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κοινωνικές Υπηρεσίες είχαν προσπαθήσει να απομακρύνουν την άτυχη κορούλα του από κοντά του, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν.

Ο ίδιος εργαζόταν περιστασιακά με 8μηνες συμβάσεις στον Δήμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την περίοδο δεν εργάζονταν και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η εξωσωματική και το τάμα

Το ζευγάρι είχε ταλαιπωρηθεί πολύ να αποκτήσει παιδί και όπως λένε οι συγγενείς η άτυχη Χρύσα είχε κάνει εξωσωματικές συνολικά 11 φορές. Μάλιστα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε τάξει την μικρή, για αυτό και είχε δύο ονόματα: Κωνσταντίνα-Χρυσοβαλάντω. Όλοι όμως φώναζαν την άτυχη μικρή Βαλεντίνη.

Η 10χρονη είχε μεγάλη αδυναμία στους δύο θείους της. Την έπαιρναν αρκετά συχνά και περνούσαν μαζί κάποια Σαββατοκύριακα. Ήταν ό,τι τους είχε απομείνει από την αδερφή τους, την Χρύσα. Κάποιοι γείτονες υποστηρίζουν πως αυτή την σχέση που είχε η άτυχη 10χρονη με τους θείους της, την ζήλευε πολύ ο πατέρας.

Ο ένας θείος της μικρής είναι επαγγελματίας οδηγός και ταξιδεύει αρκετά συχνά στο εξωτερικό. Μάλιστα σε κάθε του ταξίδι φρόντιζε να φέρνει ένα δώρο στην πολυαγαπημένη του ανιψιά. Ο ίδιος αυτή την στιγμή βρίσκεται σε δρομολόγιο στην Γερμανία και αναμένεται να γυρίσει άμεσα, μετά την ανείπωτη τραγωδία.

Ο άλλος θειος της 10χρονης είναι αρκετά γνωστός στην περιοχή και ασχολείται με τα κοινά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων το πρωί γύρω στις 9 άκουσαν πυροβολισμό και ακολούθησε πανικός. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές θέλουν τον 59χρονο πατέρα να πυροβόλησε το κοριτσάκι του στον ύπνο του, την ώρα που κοιμόταν και να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα κάποιες ώρες αργότερα.

Τι λέει συγγενής

Συγγενής από την οικογένεια του θείου της άτυχης 10χρονης αποκαλύπτει στο protothema: «Το κορίτσι ήταν η ζωή του, η ψυχή του, τα μάτια του, το φως του, τα πάντα του».

Ο αδερφός της μητέρας της 10χρονης που έφυγε από την ζωή πριν από τρία χρόνια χτυπημένη από καρκίνο είχε την ανιψιά του σαν κόρη του. Ο ίδιος δεν έχει οικογένεια και όλη του η ζωή ήταν η μικρούλα Βαλεντίνη.

Όπως αποκαλύπτει στο protothema η κυρία Σοφία, συγγενής της οικογένειας: «Είχαν δυσκολευτεί πάρα πολύ να κάνουν το παιδί. Η μαμά για αυτό τον λόγο πέθανε από καρκίνο, από τις πολλές εξωσωματικές».

Οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι θείοι της 10χρονης, δηλαδή τα αδέλφια της μητέρας που έφυγε από την ζωή προ τριετίας, διεκδικούσαν την επιμέλεια της άτυχης Βαλεντίνης από τον 59χρονο πατέρα της επιβεβαιώνονται. «Ναι, είχε προσπαθήσει ο θείος της να πάρει το παιδί. Ο μπαμπάς δεν ήταν και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτός ο τρελός αφαίρεσε την ζωή ενός 10χρονου κοριτσιού», καταλήγει με κόμπο στην φωνή η συγγενής που δεν μπορεί να πιστέψει την ασύλληπτη τραγωδία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook