Συγκλονίζει ο πατέρας του Στεφανάκη: «Τους ζητώ να με στήσουν στο απόσπασμα»

συγκλονίζει-ο-πατέρας-του-στεφανάκη-71434

faihΣεξ, ψέματα, εκβιασμοί και ροζ βίντεο κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη.

Η υπόθεση πήρε νέα τροπή και το κουβάρι του μυστηρίου ξετυλίγεται σιγά – σιγά και μετά την ομολογία της αδερφής της άτυχης κοπέλας ότι είχε έρθει σε ερωτική επαφή με τον κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη και σύντροφο της αδερφής της.

Η 32χρονη Μαρία – Ελένη Μπλάχα λέει πως ο 25χρονος την εκβίαζε με ερωτικό βίντεο που είχε καταγράψει σε κάποια τους ερωτική επαφή. «Με απειλούσε πως θα έδειχνε το βίντεο στο σύζυγο μου, στην οικογένεια μου και θα το ανέβαζε και στο ίντερνετ, Στην προανακριτική μου κατάθεση δεν είπα την αλήθεια γιατί φοβόμουν για τη σωματική μου ακεραιότητα, της αδελφής μου και της οικογένειάς μου», είπε η αδερφή της 23χρονης Φαίης στη νέα της κατάθεση.

 

Την ίδια ώρα ο πατέρας του 25χρονου σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία», την οποία αναδημοσιεύει σήμερα η «Espresso», είπε πως ο νεαρός του είχε πει ότι με την 32χρονη ήταν φίλοι και μάλιστα ποτέ δεν έδειξαν να έχουν κάποια ερωτική σχέση αντίθετα με την 23χρονη Φαίη ήταν πολύ διαχυτικοί και μάλιστα νόμιζε πως τα παιδιά θα παντρεύονταν.

«Ζητώ στους γονείς της Φαίης να με στήσουν στο απόσπασμα» είπε ο πατέρας του κατηγορούμενου και συνέχισε: «Να πάω στον Κορυδαλλό να δώσω στήριγμα στο παιδί μου ή να πάω στους γονείς της Φαίης και να τους πω να με βάλουν στο απόσπασμα και να πατήσουν την σκανδάλη για να πάρω πάνω μου όλη την ντροπή των παλιών μαυροπουκαμισάδων της Κρήτης;».

Ο 50χρονος μηχανικός αυτοκινήτων, από τα ανώγεια της Κρήτης, σήμερα είναι επίτροπος στην εκκλησία του Άγιου Ιωάννη του Θεολόγου στον Γέρακα Αττικής.

Για το μοιραίο βράδυ, ο πατέρας του 25χρονου ανέφερε ότι ο γιος του δήλωσε τα εξής: «Τσακωθήκαμε, πατέρα. Μου επιτέθηκε γιατί έμαθε ότι η αδερφή της θα χώριζε τον άντρα της για να με παντρευτεί. Πήγε να μου βγάλει τα μάτια… Την έσπρωξα με δύναμη και χτύπησε στο φτερό. Την πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν βρίσκουμε κρεβάτι. Θα ψάξουμε να την πάμε αλλού. Θα μείνω δίπλα της».

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook