Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας: Οι Χανιώτες στέλνουν το παιδί μου στην Αγγλία | Ηχητικό

συγκλονίζει-ο-πατέρας-της-μικρής-ευαγ-580293

Εξαιρετικά συγκινημένος από την «αγκαλιά» που τους προσφέρει ο κόσμος παρά τις δύσκολες ώρες που περνάνε, ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας-Στυλιανής Καστρινάκη, Αλέκος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Super Fm 89,6 και τον Δημήτρη Παππά.

Ο κ. Καστρινάκης, δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για την πολύτιμη ανταπόκριση στις δύσκολες στιγμές που περνάνε, ενώ όπως ο ίδιος λέει: «μακάρι το μυαλό μου να τους θυμάται έναν, έναν για να τους αναφέρω ξεχωριστά. Και η κοινοποίηση και το τηλεφώνημα που κάνει ο καθένας, για μας είναι πολύ σημαντική».

«Θέλω να κυνηγήσω την κάθε ελπίδα, όπου κι αν υπάρχει για το αγαπημένο μου παιδί»

Όλα ξεκίνησαν πριν από 1,5 χρόνο όταν η μικρή Ευαγγελία-Στυλιανή διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό και χειρουργήθηκε στην Αθήνα. Στη συνέχεια το παιδί υποβλήθηκε σε όλα τα βαριά πρωτόκολλα θεραπείας. Δυστυχώς ο οργανισμός του κοριτσιού δεν ανταποκρίθηκε στη θεραπεία και η κατάσταση επιδεινώθηκε.

Η ελπίδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα κέντρο θεραπείας στην Αγγλία όπου και πρέπει να μεταβεί η μικρή, με το κόστος όμως να είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια και εκεί συγκεντρώνεται όλη η προσπάθεια συμβολής από τη Χανιώτικη κοινωνία.

Ακούστε εδώ τη συγκινητική δήλωση του πατέρα της μικρής Ευαγγελίας στον Δημήτρη Παππά στην πρωινή εκπομπή του Super Fm 89,6:

Για ακόμη μια φορά υπενθυμίζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και τον λογαριασμό της οικογένειας, όποιος θέλει μπορεί να συμβάλει:

Στοιχεία επικοινωνίας 

Καστρινάκης Αλέκος, [email protected], τηλ 6999685448

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Λεβάκη Γεωργία (Μητέρα της μικρής)

GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /

BIC : PIRBGRAA

zarpanews.gr

5 thoughts on “Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας: Οι Χανιώτες στέλνουν το παιδί μου στην Αγγλία | Ηχητικό

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!

  2. οι τράπεζες παρακαλούνται να αποδώσουν τις προμήθειες 2-3 ευρώ που κρατάνε από κάθε μεταφορά στον λογαριασμό του κοριτσιού…. έτσι για ξεκάρφωμα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook