Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: “Είμαι καθηλωμένη από τους πόνους σε έναν καναπέ”

συγκλονίζει-η-νόρα-βαλσάμη-είμαι-κα-397091

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου. Καθηλωμένη στον καναπέ του σπιτιού της βρίσκεται η Νόρα Βαλσάμη. Στο πλευρό της έχει το σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου και τον γιο της. Νιώθω ευλογημένη που τους έχει κοντά της γιατί την «κρατούν ζωντανή και όρθια».

Η ηθοποιός περιμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, να κάνει επέμβαση στη χολή που θα επηρεάσει και τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Είμαι καθηλωμένη στο σπίτι μου. Δεν με κρατούν τα πόδια μου. Βρίσκομαι σχεδόν καθημερινά σε έναν καναπέ. Πονάω, υποφέρω και περιμένω με προσμονή τη λύτρωση”, δηλώνει στην εφημερίδα η ίδια.

«Υποφέρω χρόνια. Όμως τον τελευταίο χρόνο οι πόνοι δεν αντέχονται. Προσπαθώ να μην κλαίω από τους πόνους. Ήμουν πάντα υπερκινητική και τώρα βρίσκομαι καθηλωμένη σε έναν καναπέ», συμπληρώνει η Νόρα Βαλσαμη.

Τα προβλήματα υγείας την έχουν αναγκάσει τα τελευταία χρόνια να απέχει από το επάγγελμά της. Η ίδια υποστήριξε πως παρότι είχε προτάσεις δεν μπορούσε να συμφωνήσει γιατί ένιωθε χάλια και μετά από τόσα χρόνια πορείας προστίθεται σε αυτό και η κούραση.

Τα τρια τελευταία χρόναι δεν έχει κάνει ούτε δημόσιες εμφανίσεις καθώς, όπως λέει, δεν μπορεί ούτε να ντυθεί ούτε να βάλει τα παπούτσια της και γι’αυτό μένει κλεισμένη σπίτι της.

tlife.gr

One thought on “Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη: “Είμαι καθηλωμένη από τους πόνους σε έναν καναπέ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook