Συγκλονίζει η μαρτυρία 9χρονου κοριτσιού για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του παιδόφιλου μουσικού

συγκλονίζει-η-μαρτυρία-9χρονου-κοριτσ-582408

Συγκλονίζει η είδηση ότι πασίγνωστος μουσικός με διεθνείς διακρίσεις, συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανήλικων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς διαπιστώθηκε πως ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητριών του, στο Ωδείο όπου εργαζόταν, σε ακριβή συνοικία των βορείων προαστίων.

Ο γνωστός φλαουτίστας Παναγιώτης Δράκος ήταν ο… δράκος ανήλικων μαθητριών του. Ο 60χρονος καθηγητής μουσικής σε γνωστό ωδείο των βορείων προαστίων, που κατά καιρούς αποτελούσε μέλος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ενώ συμμετείχε ως σολίστ στη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ και την Ορχήστρα των Χρωμάτων, κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος κοριτσιών ηλικίας 9 ετών.

Ο «βιρτουόζος» της φρίκης δεν δίσταζε να ασελγεί μέσα στο ωδείο καταγράφοντας παράλληλα τις αηδιαστικές πράξεις του.

Η αποκάλυψη ήρθε από ένα 9χρονο κορίτσι, το οποίο από τον Ιανουάριο του 2017 ήθελε να αλλάξει καθηγητή, κάτι που έγινε, ενώ από την αρχή του καλοκαιριού «προετοίμαζε» τους γονείς της ότι δεν ήθελε να πάει ξανά στο ίδιο ωδείο. Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», οι γονείς της βλέποντας αυτή την έντονη άρνηση επεδίωξαν να εντοπίσουν την αιτία, πίεσαν διακριτικά το 9χρονο κορίτσι, το οποίο αποκάλυψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις ασέλγειες που δεχόταν από τον καθηγητή της. Απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 60χρονο μουσικό στις 31 Αυγούστου. Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του προέκυψε η ασέλγεια σε βάρος ενός ακόμη 9χρονου κοριτσιού του ωδείου, και ενός τρίτου, 11 χρόνων, το οποίο όμως ακόμη δεν έχει καταθέσει καθώς απουσιάζει μαζί με τους γονείς του από την Αθήνα.

Το «πρώτο φλάουτο» σε γνωστές ελληνικές και ευρωπαϊκές ορχήστρες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τόνισαν πως εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ικανοποιούσε το αρρωστημένο του πάθος, ενώ ερευνούν προσεκτικά το παρελθόν του και τους εργασιακούς του χώρους προκειμένου να εντοπίσουν ενδεχομένως και άλλα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος μαθητριών του.

Ο Παναγιώτης Δράκος, είχε παίξει σε συναυλίες του αείμνηστου Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ έχει συμμετάσχει ως πρώτο φλάουτο στην Ορχήστρα των Χρωμάτων, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στην Καμεράτα αλλά και διεθνής ορχήστρες.

Όπως γράφει η Espresso γίνονεται έρευνες και στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν έντονες υποψίες πως ο Παναγιώτης Δράκος διακινούσε αυτές τις φωτογραφίες ακόμα και στο «σκοτεινό διαδίκτυο», καθώς ανακάλυψαν περιηγήσεις του στο σκοτεινό κόσμο των παιδόφιλων.

«Κύλησα σε αυτό το πράγμα και μετά δεν μπορούσα να σταματήσω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook