Συγκλονίζει η μαρτυρία της Αμερικανίδας που τραυματίστηκε από βαρελότο

συγκλονίζει-η-μαρτυρία-της-αμερικανί-86779

santorini1Τις εφιαλτικές ώρες, που έζησε έξω απο τον Ιερό Ναό Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου, στην Οία, της Σαντορίνης, περιέγραψε η μία από τις Αμερικανίδες τουρίστριες, που τραυματίστηκαν από το αυτοσχέδιο βαρελότο. Χαροπαλεύει η φίλη της που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τι λένε οι συλληφθέντες.

Στο δελτίο του Alpha μίλησε η μία Αμερικανίδα τουρίστρια που τραυματίστηκε από τη ρίξη αυτοσχέδιου βαρελότου, στο πραύλιο εκκλησίας στην Οια. Η γυναίκα περιέγραψε με τρόμο το περιστατικό, και πως το ωστικό κύμα πέταξε στο έδαφος, εκείνη και τους φίλους της, ενώ παράλληλα τους προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα:

«Βλέπαμε τα πυροτεχνήματα και ξαφνικά ήρθαν κατά πάνω μου και με έριξαν στο έδαφος. Δεν μπόρεσα να σηκωθώ ξανά και προσπάθησα να συρθώ αλλα με ξαναχτύπησαν. Επικράτησε πανδαιμόνιο, όλοι έτρεχαν δεξιά και αριστερά, ήταν ένα χάος.

Οι φίλοι μου τραυματίστηκαν, το ίδιο και γω, ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν είδα κάποιον να πετάει κάτι. Τα πυροτεχνήματα έκαναν πολύ θόρυβο και ήταν πολύ ισχυρά. Δεν νομίζω να ξαναδώ ποτέ πυροτεχνήματα»

«Δεν το πετάξαμε εμείς»

Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου βαρελότου θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκε, και σε ποια ποσότητα.

Ο 34χρονος κι ο 23χρονος αρνούνται πως ήταν αυτοί που πέταξαν το συγκεκριμένο βαρελότο, αν και παραδέχονται πως πετούσαν κροτίδες στην περιοχή.

newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook