Συγκλονίζει η ιστορία της 34χρονης καθηγήτριας που έχασε τη ζωή της μετά τη σύγκρουση ΙΧ με τρένο

συγκλονίζει-η-ιστορία-της-34χρονης-καθη-745257

Συγκλονίζει η ιστορία της 34χρονης καθηγήτριας Χριστίνας Οικονόμου που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα στη Φθιώτιδα το πρωί της Πέμπτης, όταν διερχόμενο τρένο στην παλιά εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που προσπάθησε να περάσει τη διάβαση.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών, είχε χάσει τον άντρα της πριν από δυο χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα. Φαίνεται πως η μοίρα επέλεξε και οι δυο τους να πεθάνουν μέσα στις κρύες λαμαρίνες ενός αυτοκινήτου, αφήνοντας ορφανά τα δυο τους ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε συνολικά 4 άτομα- δυο γυναίκες και δυο άντρες- όλοι τους καθηγητές στο Γυμνάσιο Κάτω Τιθορέας, δεν σταμάτησαν στη διάβαση, η οποία ήταν φυλασσόμενη με μπάρα, για να φτάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στο σχολείο.

Η σύγκρουση με το διερχόμενο τρένο ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα η γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία της πνοή στο σημείο.

Μετά από προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλωβίστηκαν η νεκρή γυναίκα και οι τραυματίες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σπαρακτικές σκηνές σημειώθηκαν στα επείγοντα ιατρεία του Νοσοκομείου Λαμίας όπου διακομίστηκαν τα θύματα του τροχαίου.

Σύμφωνα με στοιχεία από τον ΟΣΕ επρόκειτο για την αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο από την παλιά γραμμή Λειανοκλαδίου – Τιθορέας.

Το περιστατικό βύθισε στο πένθος την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook