Συγκλονίζει η εξομολόγηση ισοβίτη των φυλακών Αλικαρνασσού που σπουδάζει εκτός φυλακής

συγκλονίζει-η-εξομολόγηση-ισοβίτη-τω-313520

Συγκλονίζει η εξομολόγηση ισοβίτη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο 28χρονος Σάκης, που είναι είναι ισοβίτης στις φυλακές Αλικαρνασσού, περιγράφει τη ζωή του μέσα από τα τείχη, αλλά και την ευκαιρία που του δόθηκε να σπουδάζει εκτός φυλακής.

Βρίσκεται ήδη 10 χρόνια έγκλειστος ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει πάρει άδεια σπουδών για να έχει όπως λέει ένα καλύτερο μέλλον.

«Λόγω καλής διαγωγής και εμπιστοσύνης από τη φυλακή, ζήτησα τη βοήθειά τους ώστε να μπορέσω να φοιτήσω, να ανοίξω κάποιους δρόμους μπροστά μου ώστε να μπορέσω να προετοιμαστώ για μετά την έξοδό μου από τη φυλακή και έτσι μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία» σημειώνει ο ίδιος και στην συνέχεια αποκαλύπτει «Είμαι μέσα για ανθρωποκτονία. Είναι αυτό που λέμε η κακιά η στιγμή. Μπορεί να μπλέξεις από τη μια στιγμή στην άλλη».

«Ένιωσα πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος. Ομολογώ ότι τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολο, μέχρι να προσαρμοστώ στο κοινωνικό περιβάλλον» αναφέρει.

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό να δραπετεύσω γιατί το να είσαι κυνηγημένος είναι ακόμα πιο δύσκολο και γιατί δεν μπορείς να εξαπατάς ανθρώπους που σου δείχνουν μια εμπιστοσύνη» ξεκαθαρίζει καταλήγοντας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook