Συγκλονίζει η γυναίκα που κρατούσε το χέρι της νεκρής φίλης της μετά την επίθεση στην Τουρκία | Photos

συγκλονίζει-η-γυναίκα-που-κρατούσε-το-270655

Εχουν περάσει λίγα δευτερόλεπτα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Σουρούτς, που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 32 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 100 να τραυματιστούν.

Λίγες ημέρες μετά και ενώ ένα-ένα τα ντοκουμέντα έρχονται στο φως, η τουρκική Hürriyet δημοσίευσε την πιο συγκλονιστική φωτογραφία. Δυο γυναίκες πεσμένες στο δρόμο να κρατιούνται χέρι χέρι αμέσως μετά την έκρηξη. Η φωτογραφία έγινε το σύμβολο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Σουρούτς, με τη μία από τις δύο κοπέλες να έχει επιζήσει παρά τα πολλαπλά τραύματά της.

turkey_7Η Hürriyet σχολιάζοντας την εικόνα γράφει: «Ενα από τα θύματα της επίθεσης αυτοκτονίας στο Σουρούτς της Τουρκίας, μια νεαρή γυναίκα που φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη να κρατάει το χέρι της νεκρής φίλης της λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, επέζησε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για νοσηλεία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 27χρονη παιδίατρος Τζάγκλα Σεβέν, η γυναίκα που προσπαθεί να ανασηκωθεί, επέζησε παρά τα πολλαπλά τραύματά της.

«Είχε περισσότερα από εκατό θραύσματα στο σώμα της. Η καρδιά της σταμάτησε. Της μεταγγίσαμε 14 μονάδες αίμα πριν τη βγάλουμε από το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης» είπε ένας από τους γιατρούς που την ανέλαβαν, ο Μεχμέτ Γιαζάρ.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook