ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ…Το σκυλάκι που έχασε το μισό του πρόσωπο για να σώσει δύο ανθρώπους | Photos

συγκινητικοτο-σκυλάκι-που-έχασε-το-μ-72037

Η Kabang είναι το σκυλάκι που έχασε ρύγχος του και το άνω σαγόνι της σώζοντας τις ζωές δύο νεαρών κοριτσιών στις Φιλιππίνες και τελικά πήγε πίσω στο σπίτι του μετά από επτάμηνη νοσηλεία σε κτηνιατρικό νοσοκομείο της Καλιφόρνια.

edogΔυστυχώς, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να ανακατασκευάσουν το ρύγχος της Kabang, αλλά ήταν σε θέση να επουλώσουν τις πληγές του σκύλου και τη θεραπεία άλλων ασθενειών που είχε.

edog1

Η Kabang έχασε το ρύγχος του το 2011 όταν πήδηξε μπροστά σε μια μοτοσικλέτα.

edog4

Οι εφημερίδες στις Φιλιππίνες ανέφεραν ότι έσωσε τη ζωή της κόρης και της ανιψιάς του ιδιοκτήτη της, οι οποίες ήταν προφανώς μπροστά από μία επερχόμενη μοτοσυκλέτα.

edog2

Μετά την ηρωική πράξη του ζώου, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι η Kabang έπασχε επίσης από καρκίνο και άρχισαν αμέσως τις χημειοθεραπείες στο σκυλί.

Μετά την ολοκλήρωση έξι εβδομαδιαίων ενδοφλέβιων εγχύσεων χημειοθεραπείας, το νοσοκομείο ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο ότι η Kabang φαίνεται να έχει κερδίσει τον καρκίνο.

edog3

Ο σκύλος, όμως, εξακολουθούσε να υποβάλλεται σε θεραπεία στις καρδιακές αρτηρίες του που επηρεάστηκαν από την ανοιχτή πληγή στο πρόσωπό του. Τελικά έφυγε από το νοσοκομείο υγιής με ακόμα περισσότερη αγάπη από τους ιδιοκτήτες της!!

H Kabang ήταν αδέσποτη όταν υιοθετήθηκε από την οικογένειά της. Άλλη μία απόδειξη για το πως οι καλές πράξεις μας ανταποδίδονται στη ζωή…

edog5

 

Πηγή: edog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook