Συγκινεί ξανά η Μαρία Μπελιμπασάκη: Όλη η ελληνική ομάδα έτρεξε για τις ψυχές των θυμάτων στο Μάτι

συγκινεί-ξανά-η-μαρία-μπελιμπασάκη-όλ-725604

Συγκλονίζει και συγκινεί για άλλη μια φορά η Μαρία Μπελισαμπάκη η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.

Σε δηλώσεις της που αναρτήθηκαν στο λογαριασμό της διοργανώτριας αρχής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αφού δήλωσε περήφανη που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεγάλη καταστροφή στο Μάτι.

«Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Κάηκαν μεγάλες περιοχές, πέθαναν παιδιά. Η ελληνική ομάδα έτρεξε για τις ψυχές τους. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ» δήλωσε η Μαρία Μπελισαμπάκη που έκλεισε τις δηλώσεις της με τη φράση «είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα».

Η ασημένια πρωταθλήτρια είχε κάνει μια δήλωση και στα ελληνικά που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο όταν λίγο μετά τη μεγάλη επιτυχία της είχε δηλώσει: «Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να εχει υγεία, λυπάμαι πραγματικά για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, είναι απογοητευτική, πλημμυρίζουμε, καιγόμαστε, υπάρχει ανεργία υπάρχει πείνα, εύχομαι ο κόσμος να είναι πάντα καλά και μην τα παρατάτε, μην το αφήνετε!».

Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook