Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή από την ΕΛΜΕ και το ΣΕΠΕ Χανίων

συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-την-παρασκ-487987

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 12.30 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς από το ΣΕΠΕ και την ΕΛΜΕ Χανίων.

Για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11.00 -14.00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων:

» Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ μας χαιρετίζει αγωνιστικά τις μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 2 Μάρτη χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα ενάντια στην πολιτική της αδιοριστίας και των μηδενικών διορισμών, πολιτική που πηγάζει από τις αποφάσεις ΕΕ, ΔΝΤ, ΟΟΣΑ και υλοποιείται από την κυβέρνηση.

Συγκεντρώσεις που είναι υπόσχεση για διαρκή αγώνα για όλα τα προβλήματα της εργασίας και της εκπαίδευσης.

Χαιρετίζει τους 2.000 εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα που αντέταξαν απέναντι στον αυταρχισμό της κυβέρνησης που επέλεξε να  τους αντιμετωπίσει με τη βία και τα δακρυγόνα των ΜΑΤ.

Κυρίως γιατί δεν λύγισαν μπροστά στην  πολιτική  καταστολής αλλά σπάζοντας την τρομοκρατία, μπήκαν στο Υπουργείο Παιδείας και πραγματοποίησαν κατάληψη και μαζικότατη Συνέλευση Αγώνα στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες συνάδελφοι.

Στηρίζουμε την απόφαση της ενωτικής και μαζικής Συνέλευσης Αγώνα που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Υπουργείο Παιδείας για αγωνιστική κλιμάκωση με νέο πανελλαδικό συλλαλητήριο και 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή 9 Μάρτη.

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί όλους τους συναδέλφους μόνιμους και αναπληρωτές στη συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 12.30 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς μαζί με το ΣΕΠΕ Χανίων.

Για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11.00 -14.00.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Κατάργηση του ν.3848

Καμία σκέψη για οποιασδήποτε μορφής γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ ο οποίος υπονομεύει τα κατοχυρωμένα επαγγελματικά και εργασιακά μας δικαιώματα.

Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών/τριών σε Ειδική και Γενική Αγωγή για την άμεση κάλυψη των 25.000 τουλάχιστον κενών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δεν μπαίνουμε σε κανένα παζάρι μορίων, δεν δεχόμαστε κανένα πλαφόν στην προϋπηρεσία, κανένα προσοντολόγιο.

Εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών με αυτά των μόνιμων σε όλα τα επίπεδα (συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά, μισθολογικά, εργασιακά).

Διεκδικούμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας στη μόνιμη και σταθερή εργασία!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΟΜΗΡΙΑ »

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook