Στο ψυχιατρείο στέλνουν τον 20χρονο Ολλανδό που μαχαίρωσε το παιδάκι στο Ηράκλειο

στο-ψυχιατρείο-στέλνουν-τον-20χρονο-ολλ-142673

ollandos11,5 χρόνια εγκλεισμό σε ψυχιατρικό κατάστημα αποφάσισε να επιβάλει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως στον 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ που τον Μάιο του 2013 είχε επιτεθεί με 20 μαχαιριές σε έναν 11χρονο Ρώσο τουρίστα. Τα 10 χρόνια επιβλήθηκαν για την επίθεση ενώ 1,5 για παράνομη οπλοχρησία οπλοκατοχή και κλοπή.

Με τον ισχυρισμό ότι δέχεται σεξουαλική κακοποίηση στις φυλακές από συγκρατούμενούς του, τόσο ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ, όσο και ο συνήγορός του, ζήτησαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως να μην επιστρέψει ο 20χρονος στις φυλακές Κορυδαλλού.

  • «Τον έστειλα στην Κρήτη για να τον βοηθήσω»

Χωρίς ακόμα η ίδια να μπορεί να πιστέψει τα όσα διαδραματίστηκαν στις 14 Μαΐου του 2013 στον Ανισαρά με πρωταγωνιστή τον ίδιο της τον γιο, η μητέρα του Ολλανδού ανιματέρ κατηγορούμενου για την επίθεση σε 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία σε δηλώσεις στην «ΚΡΗΤΗ TV» τόνισε ότι γνώριζε τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο γιος της αλλά ήθελε να του δώσει ευκαιρία να εργαστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της μιας και κατά το ήμισυ η μητέρα του είναι κρητικιά.

Από τα Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως η ίδια τόνισε ότι κάτι τέτοιο θεωρούσε ότι θα είναι πιο εύκολο για εκείνον μιας και εργασιακά είχε αποκλειστεί από την Ολλανδία.

Παράλληλα εκείνο που σημείωσε είναι ότι τώρα ζητάει ο γιος της να κρατηθεί σε ψυχιατρική κλινική αντί να οδηγηθεί στις φυλακές.

Πηγή: neakriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook