Στο σκαμνί σε δίκη στην Κρήτη ο Κασιδιάρης

στο-σκαμνί-σε-δίκη-στην-κρήτη-ο-κασιδιά-302129

Στο Ηράκλειο θα βρεθεί σήμερα  ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ως κατηγορούμενος για τα όσα είχαν συμβεί σε εκδήλωση του κόμματος του, στην περιοχή της Χερσονήσου. Τότε, μπροστά στην κάμερα του Cretalive, ο βουλευτής είχε προχωρήσει σε απειλές και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των επικεφαλής αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, καταλογίζοντας τους ευθύνες για την αντισυγκέντρωση διαμαρτυρίας από αντιεξουσιαστές.

Στο κλητήριο θέσπισμα αναφέρεται ότι με φράσεις όπως «έρχονται και σπάνε αυτοκίνητα και εσείς κάθεστε και τον παίζεται»  και «θα τους γ…όλους, έχεις τον λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ» αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά του, παρότρυνε τους οπαδούς του κόμματος του να επιτεθούν τόσο κατά των αστυνομικών δυνάμεων όσο και κατά των διαδηλωτών.

Για τα όσα εκτυλίχθηκαν και ειπώθηκαν δημόσια σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε μήνυση στον επικεφαλής αξιωματικό, υπεύθυνο για τα μέτρα τάξης στην εκδήλωση. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι όσα ειπώθηκαν, έγιναν στην αγωνιώδη προσπάθεια του να κινητοποιήσει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ ώστε να πράξουν τα αυτονόητα έστω και με καθυστέρηση.

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook