Στο «σκαμνί» ζευγάρι που προσπάθησε να κάνει τρίο με νεαρή… παρά τη θέλησή της

στο-σκαμνί-ζευγάρι-που-προσπάθησε-ν-405643

Κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση βρέθηκε ένα ζευγάρι Βρετανών, που προσπάθησαν να αποπλανήσουν μια νεαρή κοπέλα μετά από ένα ξέφρενο πάρτι στο σπίτι τους.

Στη δίκη των David και Sarah Finan, που είναι ακόμα σε εξέλιξη, οι ένορκοι άκουσαν αντικρουόμενες περιγραφές για την επίμαχη βραδιά. Συγκεκριμένα, το φερόμενο ως «θύμα» της σεξουαλικής παρενόχλησης ισχυρίζεται πως, μετά από το πάρτι και από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, της προτάθηκε από τον 41χρονο άνδρα να κάνει σεξ με τη γυναίκα του, ενώ εκείνος θα κοιτούσε.

Η κοπέλα αρνήθηκε σοκαρισμένη, ωστόσο οι ενστάσεις της δεν έγιναν σεβαστές ούτε από τον David ούτε από την 37χρονη σύζυγό του. Όπως η ίδια ισχυρίζεται, και οι δύο έδειχναν εκτός εαυτού, βάζοντας τα χέρια της πάνω και μέσα από τα εσώρουχά της και χαϊδεύοντάς την αδιάκοπα, παρόλο που εκείνη προσπαθούσε να τους απωθήσει.

Μάλιστα, ο 41χρονος την κακοποίησε και σεξουαλικά, αφού πρώτα την ανάγκασε να τον φιλήσει.

Από τη δική του μεριά, το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι, παρόλο που έκανε όντως στην κοπέλα την… ανήθικη πρόταση, όταν εκείνη αρνήθηκε να υλοποιήσει μαζί τους τις φαντασιώσεις τους, έκαναν αμέσως πίσω. Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, οι πελάτες του δεν κατανοούν καν γιατί η κοπέλα τους μηνύει, αφού τελικά δεν εξαναγκάστηκε να κάνει τίποτα παρά τη θέλησή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια του πάρτι που προηγήθηκε της φερόμενης ως «σεξουαλικής κακοποίησης», τόσο η νεαρή κοπέλα όσο και το ζευγάρι είχαν καταναλώσει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ. Μάλιστα οι δύο γυναίκες είχαν δώσει ένα ερωτικό σόου για τους καλεσμένους, χορεύοντας αισθησιακά και αγγίζοντας η μία το στήθος της άλλης, το οποίο είχαν πρόσφατα «μεγαλώσει» με χειρουργική επέμβαση.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook