Στο Ρέθυμνο η γενική συνέλευση του ΣΕΔΗΚ

στο-ρέθυμνο-η-γενική-συνέλευση-του-σεδ-147036

elaiolado2SΓενικη Συνελευση στο Ρεθυμνο πραγματοποιεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) για απολογισμό και εκλογες για νέο ΔΣ με κύρια θέματα συζήτησης τις επιπτώσεις της νέας ΚΑΠ στην Ελαιοκαλλιέργεια και την ριζική αντιμετώπιση προβλημάτων Δακοκτονίας.

Στην σχετική ενημέρωση – κάλεσμα, αναφέρονται τα εξής:

«Τα βασικά θέματα που απασχολούν σήμερα την Ελαιοκαλλιέργεια όπως οι δραματικές επιπτώσεις από την νέα ΚΑΠ και η ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Δακοκτονίας, προκειται να συζητηθούν στα πλαίσια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που συγκαλεί ο ΣΕΔΗΚ στο Ρεθυμνο

Στην Γενικη αυτή Συνελευση που θα γίνει την Παρασκευη 31-10-14 και με ώρα έναρξης 10.30 π.μ. στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρεθυμνο θα παρουσιαστούν ο απολογισμός δραστηριοτήτων και διαχείρισης της τελευταίας θητείας του ΔΣ και θα γινουν και εκλογες για ανάδειξη νέου ΔΣ

Στην Γενικη Συνελευση έχουν Προσκληθεί να μετάσχουν οι δυο Εκπρόσωποι κάθε Δήμου στον ΣΕΔΗΚ, που έχουν οριστεί με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων τους, καθώς και εκπρόσωποι όλων των Φορέων που εμπλέκονται με θέματα ελαιολαδου στην Κρητη.

Ειδικότερα προσκαλούνται η Περιφέρεια και οι Περιφερειακές και Θεματικές Αντιπεριφέρειες, το ΜΑΙΧ, το Ινστιτούτο Ελιάς, οι Δ/νσεις Αγροτικής Ανάπτυξης, το Γεωτεχνικό και Οικονομικό Επιμελητήριο, οι Σύλλογοι Γεωπόνων και Ελαιοτριβείων και Τυποποιητών, οι Συνεταιρικές και Αγροτικές οργανώσεις, ο ΣΠΑΚΕ, το Δίκτυο ΕλαιοΓευσιες, αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι όπως οι Επιστημονικοι Συνεργατες των Δημων στον ΣΕΔΗΚ.

Οι προσκαλούμενοι Φορεις μπορούν να παρουσιάσουν σύντομες παρεμβάσεις εφόσον σταλούν γραπτώς μέχρι 29 Οκτώβριου στο [email protected].

Ειδικά για το θέμα των επιπτώσεων της ΚΑΠ στην ελαιοκαλλιέργεια, ο ΣΕΔΗΚ έχει αποστείλει έγγραφο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με το οποιο ζητά στοιχεία και διευκρινήσεις για τις δυσμενείς, όπως φημολογείται, προτάσεις του για την ελαιοκαλλιέργεια, στα πλαίσια της νέας ΚΑΠ και συγχρόνως προσκαλεί εκπρόσωπο του να παραβρεθεί στην Συνέλευση.»

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook