Στο επίκεντρο όλα τα έργα του ΕΣΔΑΚ με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης

στο-επίκεντρο-όλα-τα-έργα-του-εσδακ-με-α-577142

Εκτενή ενημέρωση για όλα τα έργα του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ), πραγματοποίησε  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Μαμουλάκης και ο Δήμαρχος Σητείας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΑΚ, Θόδωρος Πατεράκης στους κυβερνητικούς Βουλευτές Ηρακλείου και Λασιθίου, εν’ όψη του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Με την παρουσία και υπηρεσιακών στελεχών του Συνδέσμου, οι κυβερνητικοί Βουλευτές ενημερώθηκαν διεξοδικά και παρέλαβαν σχετικό υπόμνημα για όλα τα έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων που βρίσκονται σε εξέλιξη με σκοπό να μπορούν να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν το Σχέδιο Δράσης του ΕΣΔΑΚ στο Αναπτυξιακό Συνέδριο.Ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ και Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Λίγο πριν το Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, ενημερώσαμε τους κυβερνητικούς Βουλευτές για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για το έργο και τον προγραμματισμό του ΕΣΔΑΚ. Ένα πλάνο πολύπλευρο και ιδιαίτερα σημαντικό για το αύριο της Κρήτης, ένα σχέδιο δράσης που χρειάζεται την υποστήριξη όλων των φορέων για να πετύχει τα αποτελέσματά του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Βουλευτές για την άμεση ανταπόκρισή τους και να εκφράσω την αισιοδοξία μας ότι και με την άριστη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με την Περιφέρεια Κρήτης, σύντομα θα έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Νίκου Ηγουμενίδη και ο Βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook