Στο εδώλιο ο Κασιδιάρης για το χαστούκι στην Κανέλλη και την επίθεση στη Δούρου | Video

στο-εδώλιο-ο-κασιδιάρης-για-το-χαστούκ-173501

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου για το περίφημο χαστούκι κατά της Λιάνας Κανέλλη αλλά και την επίθεση (της έριξε ένα ποτήρι νερό) στη Ρένα Δούρου στη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη έχει ασκηθεί, αυτεπάγγελτη, ποινική δίωξη για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης αμέσως μετά το χαστούκι είχε κρυφτεί και αφού παρήλθε το αυτόφωρο εμφανίστηκε στις αρχές και κατέθεσε μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία που βάρυναν στην απόφαση για την προφυλάκιση του πριν από δυο μήνες με τις ανακρίτριες και τον εισαγγελέα να αναφέρουν στο σκεπτικό τους πως η χειροδικία αυτή είναι μια από τις ενδείξεις της βιαιότητας του χαρακτήρα του

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι βασικός κατηγορούμενος στην μεγάλη υπόθεση της Χρυσής Αυγής αφού φέρεται να ανήκει στην ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής και θεωρείται ο εκπαιδευτής των νεοσύλλεκτων μελών της οργάνωσης.

kasidiaris-kanelli

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook