Στοπ στο λεωφορείο από τα τραπεζοκαθίσματα | Να παρέμβει ο Εισαγγελέας για την Ακτή Παπανικολή

στοπ-στο-λεωφορείο-από-τα-τραπεζοκαθί-274109
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πρωτοφανείς καταστάσεις που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές κοινωνίες, μπορούν μόνο να χαρακτηριστούν τα όσα διαδραματίζονται στην Ακτή Παπανικολή στη Νέα Χώρα στα Χανιά, με το δήμο Χανίων να παρατηρεί απλώς, χωρίς να έχει είτε τη διάθεση είτε το σθένος, να παρέμβει προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα.

Μέρος των όσον πρωτάκουστων συμβαίνουν στην περιοχή επιβεβαίωσε έπειτα από καταγγελίες, στο zarpanews.gr και στον SUPER FM 89.6 ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων κ. Γιάννης Καρτάκης.

Συγκεκριμένα ο κ. Καρτάκης επιβεβαίωσε μια εντελώς ιδιόμορφη κατάσταση που έχει γίνει καθεστώς στην περιοχή κάνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο γνωστό το γεγονός πως το δρομολόγιο του λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ μετά τις 8 το βράδυ δεν πραγματοποιείται καθώς τα τραπεζοκαθίσματα που έχουν «απλωθεί» επί της οδού της Ακτής Παπανικολή καθιστούν αδύνατη τη διέλευση του.

Κάτι ανάλογο ισχύει και το Σαββατοκύριακο μόνο που τις συγκεκριμένες ημέρες η «απαγόρευση» της διέλευσης του λεωφορείου γίνεται από πολύ νωρίς, με ότι αυτό συνεπάγεται για κατοίκους και επισκέπτες.

Μάλιστα ο κ. Καρτάκης επεσήμανε πως και μέχρι εκείνη την ώρα που είναι δυνατόν να εκτελεστούν τα δρομολόγια υπάρχει ο κίνδυνος ατυχήματος καθώς το λεωφορείο περνά δίπλα από τραπέζια και καρέκλες που κάθονται επισκέπτες της περιοχής και τρώνε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη κατάσταση είναι γνωστή στην δημοτική αρχή, χωρίς πάντως να έχει αναληφθεί κάποια πρωτοβουλία.

Επισημαίνεται δε, πως το zarpanews.gr αναζήτησε τους αρμοδίους του δήμου για να τοποθετηθούν σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα χωρίς πάντως να υπάρξει η σχετική ανταπόκριση.

zarpanews.gr

One thought on “Στοπ στο λεωφορείο από τα τραπεζοκαθίσματα | Να παρέμβει ο Εισαγγελέας για την Ακτή Παπανικολή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook