Στον τελικό του Σαββάτου στο επί κοντώ ο Εμμανουήλ Καραλής

στον-τελικό-του-σαββάτου-στο-επί-κοντώ-399825

Θέση στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ, έκλεισε ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος μετέφερε το ελληνικό ενδιαφέρον για το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία των Παίδων χρειάστηκε να σπαταλήσει περισσότερες δυνάμεις από ότι συνηθίζει σε προκριματικό αγώνα, ωστόσο στο τέλος κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και με άλμα στα 5,20 μ. να «βγάλει» εισιτήριο για τον τελικό.

Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου ξεκίνησε τον αγώνα του με επιτυχημένο άλμα στα 5,10 μ. και πέρασε με την τρίτη τα 5,20 μέτρα. Σε εκείνο το σημείο ολοκληρώθηκε η διαδικασία του προκριματικού, αφού αποφασίσθηκε να γίνει τελικός με 14 αθλητές.

Το όνομα του Καραλή ήταν εκείνο που έκλεισε την σχετική λίστα των 14άρων, ωστόσο στον αγώνα του Σαββάτου ο αθλητής αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται άλλωστε για έναν χαρισματικό άλτη, ικανό να αποδίδει στον αγώνα το καλύτερο δυνατό.

Ο προκριματικός ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις με τα φαβορί, Μάρσαλ (Αυστραλία) και Νίλσεν (ΗΠΑ), να προκρίνονται στον τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook