Στη φυλακή 20χρονος που ασέλγησε σε βάρος 5χρονης

στη-φυλακή-20χρονος-που-ασέλγησε-σε-βάρο-505066

Στις φυλακές της Χίου πρόκειται να οδηγηθεί 20χρονος νεαρός με καταγωγή από χωριό της Λέσβου κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ενός 5χρονου κοριτσιού.

Την προφυλάκιση του 20χρονου αποφάσισαν ομόφωνα, ανακριτής και εισαγγελέας που εξέτασαν την υπόθεση μετά την σχετική καταγγελία που έκαναν οι γονείς του 5χρονου κοριτσιού στην ασφάλεια εις βάρος του νεαρού γείτονα τους!

Σύμφωνα με την καταγγελία ο νεαρός κάλεσε στο σπίτι τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας και αφού φρόντισε να κρατήσει απασχολημένο το μεγαλύτερο, παρέσυρε τη μικρή στο μπάνιο του σπιτιού του. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία, υποχρέωσε το νήπιο να κρατήσει στα χέρια του τα γεννητικά του όργανα, παρουσιάζοντας την πράξη του αυτή ως παιχνίδι…

Η αποτρόπαια πράξη του όμως αποκαλύφθηκε σύντομα, όταν η μικρή επιστρέφοντας στο σπίτι της, διηγήθηκε στους γονείς του το περιστατικό που έντρομοι πλέον κατέφυγαν στην ασφάλεια Μυτιλήνης που συνέλαβε το δράστη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εμπρός» που αποκάλυψε την υπόθεση, πρόκειται για έναν μορφωμένο νεαρό ο οποίος με βάση τις μαρτυρίες συγχωριανών του δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Από την πλευρά του ο νεαρός αρνείται τις πράξεις και υποστηρίζει ότι είναι θύμα σκευωρίας της οικογένειας του 5χρονου με την οποία είχαν διαφορές τα προηγούμενα χρόνια. Επιχειρήματα πάντως που δεν έκαναν δεκτά οι δικαστές, διατάσσοντας την προφυλάκιση του.

Πηγή: efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook