Στη φυλακή ο 51χρονος που ασέλγησε στην 8χρονη εγγονή του

στη-φυλακή-ο-51χρονος-που-ασέλγησε-στην-8-197714

viasmosΠροσωρινά κρατούμενος -με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- κρίθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (30/12), ο 51χρονος Ρουμάνος ο οποίος κατηγορείται ότι, προ ημερών, ασέλγησε στην -μόλις- 8 ετών εγγονή του, μέσα στο σπίτι της, στο Αρκαλοχώρι.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε νωρίτερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και το ανακριτικό γραφείο προκειμένου να απολογηθεί, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 51χρονος δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης.

Εις βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα:

  • Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση
  • Για αποπλάνηση ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση
  • Για ασέλγεια μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση

Το «κουβάρι» της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (27/12) ο πατέρας της 8χρονης (και γαμπρός του 51χρονου) κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο πεθερός του ασέλγησε στην κόρη του, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά λίγες ώρες αργότερα στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Yπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος φέρεται –σύμφωνα με πληροφορίες- να έχει παραδεχτεί την πράξη του όσον αφορά στο περιστατικό το οποίο κατήγγειλε ο γαμπρός του στην Αστυνομία, αποδίδοντάς την στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Να πούμε, τέλος, ότι ότι ο 51χρονος ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Νεάπολη Λασιθίου, βρισκόταν για επίσκεψη στο σπίτι της κόρης του στο Αρκαλοχώρι, όπου και συνέβη το φρικιαστικό περιστατικό.

ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook