Στη φυλακή ο 40χρονος μετά την απολογία για το… ματωμένο Πάσχα

στη-φυλακή-ο-40χρονος-μετά-την-απολογία-83730

fylakiΜετά από μια απολογία-εξπρές νωρίς το πρωί, ο 40χρονος που κατηγορείται ότι «έκοψε» το νήμα της ζωής του Γιώργου Γυπαράκη με τραγικό τρόπο κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος εμφανίστηκε συγκλονισμένος καθώς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι την ώρα που γλεντούσαν στα Μυριοκέφαλα το γλέντι βάφτηκε στο αίμα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρό το άτυχο παλικάρι, ενώ τραυματίστηκε κι ένας 23χρονος συγγενής του στο μάτι.

Πάντως αρχικά φερόταν να έχει υποστηρίξει ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ότι, μετά από εμπλοκή, το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Ο 40χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Το ματωμένο Πάσχα που συγκλόνισε τη χώρα

Ο άτυχος νέος από την Ασή Γωνιά, ο οποίος είχε βρεθεί μαζί με τη μητέρα του στο σπίτι του θείου του στα Μυριοκέφαλα, σκοτώθηκε ακαριαία από κοντινή απόσταση, 20 μέχρι περίπου 50 εκατοστά, και με συνεχόμενη βολή.

Από τις σφαίρες που δέχτηκε ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, η μια τον βρήκε στον τράχηλο, όπου έκανε διαμπερές τραύμα, η άλλη τον βρήκε στη μετωπιαία χώρα, προκαλώντας επίσης διαμπερές τραύμα, και η τρίτη πάνω στην κορυφή της κεφαλής και συγκεκριμένα στο τριχωτό, περνώντας ουσιαστικά ξώφαλτσα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να δέχτηκε μια τέταρτη σφαίρα, μιας και χτυπήθηκε το χέρι του, που όμως μπορεί να το σήκωσε ενστικτωδώς για να προφυλαχθεί και να χτυπήθηκε ξώφαλτσα από τις άλλες τρεις σφαίρες.

Οι σφαίρες πάντως που προκάλεσαν το θάνατο του άτυχου παλικαριού, όπως είχε τονίσει ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ήταν κυρίως του τραχήλου, όπου χτυπήθηκε και ο προμήκης μυελός, μιας και υπάρχουν περιστατικά παγκοσμίως που επιβιώνουν από τραυματισμό στο μετωπιαίο λοβό.

Μία από τις δύο σφαίρες, που προκάλεσαν διαμπερή τραύματα στο νεκρό και βγήκαν, συνέχισε την πορεία της, εξασθενημένη φυσικά, και μπήκε μέσα στον ομφαλμικό βολβό ενός 23χρονου και συγγενούς του δράστη, που καθόταν δίπλα στον 25χρονο. Η υγεία του 23χρονου προς το παρόν εξελίσσεται καλά, ενώ αναμένονται και άλλα χειρουργεία.

 

Πηγή : neakriti.gr

One thought on “Στη φυλακή ο 40χρονος μετά την απολογία για το… ματωμένο Πάσχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook