Στη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης | Εννέα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό

στη-φυλακή-ο-ηλίας-κασιδιάρης-εννέα-οι-156377

kasidiaris-il-660Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος από τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο και τις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής που κατά την διάρκεια της πρώτης του απολογίας δεν είχε κριθεί προφυλακιστέος, τώρα θα πάρει το δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση.

Είχε φοβηθεί την προφυλάκιση και έσπευσε να αλλάξει δικηγόρο

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης προσήλθε δίχως να συνοδεύεται από τον δικηγόρο του Παύλο Σαράκη. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως την υπεράσπιση του ανέλαβε ο Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος είναι συνήγορος και του αρχηγού της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να αλλάξει υπερασπιστική γραμμή και γι αυτό επέλεξε τον κ. Αντωνιάδη. Λέγεται μάλιστα πως η κίνηση αυτή δείχνει πως η ΧΑ προχωράει σε μία νέα κεντρική γραμμή υπεράσπισης.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook