Στη φυλακή οι «δολοφόνοι με τις μαγκούρες»

στη-φυλακή-οι-δολοφόνοι-με-τις-μαγκού-134840

antiskariΚαι οι τρεις άνδρες που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 51χρονου, Κ. Προβιδάκη, το απόγευμα της Κυριακής στο Αντισκάρι, προφυλακίστηκαν.

Οι τρεις κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν μέσα σε κλίμα έντασης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να απολογηθούν.

Η απόφαση ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελίας και ανακρίτριας.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι, αρχικά, αρνούνταν ότι ήταν αυτοί που έδωσαν τα θανατηφόρα χτυπήματα στον 51χρονο και έριχναν ο ένας το φταίξιμο στον άλλον. Οι κατηγορίες αφορούν σε ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, παράνομη βία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, και κατοχή φυσιγγίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του , ένας από τους συλληφθέντες, 33 ετών, πήρε πάνω του την ευθύνη για το φονικό, λέγοντας ότι αυτός κρατούσε την μαγκούρα και έδωσε τα θανάσιμα χτυπήματα.

Ο γιός του θύματος, έχει καταθέσει ότι δύο ακόμη άτομα εμπλέκονται στο περιστατικό, επιπλέον, το αρχικό ενημερωτικό δελτίο της Αστυνομίας έκανε λόγο για 4 άτομα.  Η διαδικασία της προανάκρισης συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις για την υπόθεση.

Πηγή: candianews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook