Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο πατέρας των τρίδυμων παιδιών

στην-τελευταία-του-κατοικία-οδηγήθηκ-84721

ekklisia3Τον πατέρα, τον αδερφό, το γιο, το συγγενή, το φίλο, το συνάδελφο Νίκο Καρταλιανάκη αποχαιρέτησε χθες το Τυμπάκι, που  είχε ντυθεί στα μαύρα ,όταν ο πατέρας τρίδυμων νηπίων, έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο ύψος του χωριού Σίβα, δες ΕΔΩ.

Η σορός απο το μεσημέρι είχε μεταφερθεί από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο πατρικό σπίτι του 33χρονου, όπου σύσσωμη η τοπική κοινωνία βρέθηκε εκεί για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια και να συνοδεύσει τον άτυχο λογιστή στην τελευταία του κατοικία.

Το κλίμα βαρύ και πένθιμο, με την αυλαία μίας τραγωδίας που γράφτηκε και εκείνη στην άσφαλτο να πέφτει αργά το απόγευμα , με την τέλεση στην Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης της νεκρώσιμου ακολουθίας .

Ο πόνος βαρύς για τη μητέρα του, που πριν από λίγους μήνες έχασε τον άντρα της και πατέρα του εκλιπόντος από ανίατη ασθένεια, ενώ τραγική φιγούρα η γυναίκα του και μάνα των τρίδυμων παιδιών του που δεν είχαν κλείσει ακόμη το τρίτο έτος της ηλικίας τους και ο ίδιος δεν πρόλαβε να τα χαρεί.

Πηγή: neakriti.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook