Στην προπόνηση του Πλατανιά ο Ανδρέας Λοβέρδος

στην-προπόνηση-του-πλατανιά-ο-ανδρέας-78178

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, ο Ανδρέας Λοβέρδος έδωσε το παρών στην προπόνηση του Πλατανιά και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χανιώτικης ΠΑΕ, Στέλιο Βαρουξάκη.

varouxakis loverdos

Στα Χανιά βρέθηκε ο πρόεδρος του νεοσύστατου κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη.

Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, ο πρώην υπουργός επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο του Πλατανιά στο Μάλεμε, παρακολούθησε την προπόνηση και συναντήθηκε με διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ. Δήλωσε μάλιστα εντυπωσιασμένος από την υγιή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, του είπε πως «το νοικοκύρεμα της ομάδας, η αποφυγή των χρεών και η απόδειξη πως αν αγαπάς κάτι μπορείς να το υπηρετήσεις αξιόπιστα, ήταν στόχος μας και τον πετύχαμε», ενώ όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος τον ρώτησε πώς επελέγη το κόκκινο τριφύλλι για σήμα της ομάδας, ο κ. Βαρουξάκης του απάντησε:

«Το πλατάνι ήθελαν να αποδώσουν οι ιδρυτές της ομάδας στη δεκαετία του ’30, αλλά τους βγήκε προς τριφύλλι. Κι ακόμη, η περιοχή έχει πολύ τριφύλλι. Έτσι προέκυψε! Όσο για το χρώμα, έγινε κόκκινο επί κατοχής, όταν οι γυναίκες του χωριού έραψαν ποδοσφαιρικές στολές από το κόκκινο πανί γερμανικών σημαιών που έκλεψαν οι άνδρες τους».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος βρέθηκε και στο κλειστό των Χανίων, όπου έπαιξε μπάσκετ με τον Γιώργο Καλαϊτζή, τον Μανώλη Παπαμακάριο και τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη που συμμετέχουν σε καμπ της περιοχής.

 

Πηγή: sportfm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook