Στην λαϊκή του Σαββάτου ο Σεραφείμ Ρίζος

στην-λαϊκή-του-σαββάτου-ο-σεραφείμ-ρίζ-141689
antarsia chaniaΑπό τον συνδυασμό «Ανταρσία στα Χανιά», ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:
«Μετά από την επιτυχημένη παρέμβαση του δημοτικού σχήματος «Ανταρσία στα Χανιά- Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση για την Ανατροπή» μαζί με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στην συγκέντρωση και πορεία της Εργατικής Πρωτομαγιάς αλλά και μετά από την μαζική συνέλευση των υποψηφίων και φίλων του σχήματος που είχε σκοπό την οργάνωση του προγράμματος εξορμήσεων, περιοδειών και αφισοκολλήσεων σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και στο εμπορικό κέντρο της πόλης συνεχίζουμε ανανεωμένοι αυτό το σαββατοκύριακο την προεκλογική δουλειά και την επικοινωνία με τους εργαζόμενους της πόλης μας.
Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο 3/5 συνεργεία του σχήματος θα πραγματοποιήσουν παρέμβαση στη Λαϊκή Αγορά στη Μίνωος και στις 11πμ αλλά και στην Πλατεία Αγοράς, επίσης, 11πμ. Ενώ την Κυριακή 4/5 στις 11πμ ο υποψήφιος Δήμαρχος Σεραφείμ Ρίζος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του σχήματος θα περιοδεύσουν στο ιστορικό χώρο του Ενετικού Λιμανιού καθώς στα μαγαζιά και τις καφετέριες της περιοχής. Ραντεβού δίνουμε στην Πύλη της Άμμου, όπου καλούμε να συμμετέχουν και φίλοι/ες του σχήματος για να επικοινωνήσουν με τους εργαζόμενους αλλά και για να στηρίξουμε οικονομικά το κατέβασμα του σχήματος.
Χθες η παρέμβαση μας στην συγκέντρωση και πορεία της Εργατικής Πρωτομαγιάς συνεχίστηκε με μια πρωτομαγιάτικη, εκλογική περιοδεία στο άλσος και την παραλία των Αγίων Αποστόλων ενώ σήμερα το πρωί κλιμάκιο του σχήματος περιόδευσς στα γραφεία του ΟΑΔΥΚ στην Αγυιά και στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης.»
zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook