Στην Κρήτη το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό κανάλι στον κόσμο | Κάνει γυρίσματα σε πολυτελή ξενοδοχεία | Photos

στην-κρήτη-το-μεγαλύτερο-ταξιδιωτικό-258179

unnamedΟ ποιοτικός τουρισμός της Κρήτης και τα πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού θα προβληθούν σε 130 χώρες του κόσμου από το κορυφαίο ταξιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Travel Channel International στο πλαίσιο του προγράμματος της καμπάνιας της Περιφέρειας Κρήτης για την τουριστική προβολή του νησιού στο εξωτερικό.

unnamed (2)Η ομάδα των παραγωγών και προγραμμάτων του καναλιού με επικεφαλής τους Tony Martin, Don Sponge και Nitu Kamboj, ήρθαν στην Κρήτη και κατέγραψαν την εμπειρία της τουριστικής πολυτέλειας με σκοπό την Διεθνή προβολή της .

unnamed (3)Κορυφαία στελέχη του καναλιού συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Μιχ. Βαμιεδάκη, τους ευχαρίστησαν για την εξαιρετική σχέση και την πολύχρονη συνεργασία και συζήτησαν την συνέχιση- ενδυνάμωση της συνεργασίας του καναλιού με την Περιφέρεια Κρήτης στην κατεύθυνση της στοχευμένης προώθησης της Κρήτης στις ξένες αγορές.

unnamed (1)Οι εκπρόσωποι του δημοφιλούς τηλεοπτικού καναλιού τόνισαν επίσης τη σημαντική στήριξη των ξενοδόχων της Κρήτης που αγκάλιασαν την προσπάθεια, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια και διευκολύνσεις ώστε να καταγραφεί και να αναδειχθεί η μοναδική Κρητική φιλοξενία και στα πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού.

unnamed (4)Το Travel Channel International είναι το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό κανάλι στον κόσμο που προβάλλεται σε 130 χώρες σε περίπου 60 εκατομμύρια νοικοκυριά σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και αναμεταδίδει το πρόγραμμα του σε 23 γλώσσες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook