Στην Κρήτη τα περισσότερα ξενοδοχεία δίπλα στο κύμα

στην-κρήτη-τα-περισσότερα-ξενοδοχεία-327850

Στην Κρήτη βρίσκονται τα περισσότερα ελληνικά ξενοδοχεία που βρίσκονται μπροστά σε παραλία, με τα στοιχεία από την έρευνα της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχείων travelmyth.gr να καταγράφουν 568 μονάδες στο νησί, σε σύνολο 2.683 ξενοδοχείων στη χώρα.

Από τα ξενοδοχεία της Κρήτης, τα 203 βρίσκονται στο Νομό Χανίων, 133 στο Νομό Ηρακλείου, 124 στο Νομό Ρεθύμνου και 108 στο Νομό Λασιθίου.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η Κέρκυρα με 193 παραλιακά ξενοδοχεία σε όλο το νησί. Μόνο στον Κάβο βρίσκονται 18 και στην Παλαιοκαστρίτσα 14 ξενοδοχεία αυτής της κατηγορίας.

Την τριάδα συμπληρώνει το νησί των ιπποτών, η Ρόδος, με 181 ξενοδοχεία την ώρα που μόνο στο Φαληράκι βρίσκονται 28 ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα εξής νησιά:

Νάξος: 116 παραλιακά ξενοδοχεία

Σαντορίνη: 91 παραλιακά ξενοδοχεία

Ζάκυνθος: 79 παραλιακά ξενοδοχεία

Κεφαλονιά: 75 παραλιακά ξενοδοχεία

Θάσος: 68 παραλιακά ξενοδοχεία

Εύβοια: 57 παραλιακά ξενοδοχεία

Πάρος: 56 παραλιακά ξενοδοχεία

Τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία βρίσκονται μπροστά σε παραλία ακόμα και αν υπάρχει ανάμεσα δρόμος, αλλά χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιο άλλο κτίριο. Αναγκαία προϋπόθεση για την κατάταξη ενός ξενοδοχείου στην κατηγορία αυτή είναι η παραλία να είναι προσβάσιμη και να ενδείκνυται για κολύμπι. Στην έρευνα έχουν μετρηθεί ξενοδοχεία που είναι διαθέσιμα τουλάχιστον σε ένα από τα μεγαλύτερα sites κρατήσεων.

Η Travelmyth είναι η εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων βάσει των ενδιαφερόντων των χρηστών. Προσφέρει επιλογές ανάμεσα σε 47 κατηγορίες ξενοδοχείων και διαθέτει περισσότερα από 900.000 σε όλο τον κόσμο, κατατάσσοντάς τα βάσει αλγόριθμου έτσι ώστε οι χρήστες της να ανακαλύπτουν τα καλύτερα με βάση τις θεματικές αναζητήσεις τους.

Πηγή : tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook