Στην Κρήτη τα γυρίσματα δημοφιλούς Ιταλικής τηλεοπτικής σειράς

στην-κρήτη-τα-γυρίσματα-δημοφιλούς-ιτ-743792

Η εκπομπή «Donna Αvventura», ένα δημοφιλές ιταλικό τηλεοπτικό ταξιδιωτικό ριάλιτι, θα κάνει γυρίσματα στο Νομό Λασιθίου από 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου. Η υπόθεση αφορά στην αναζήτηση μίας γυναίκας η οποία ονειρεύεται να ταξιδεύει, αλλά και είναι έτοιμη να βιώσει μια εξαιρετική εμπειρία προβάλλοντας όμορφα τοπία και παράλληλα καταγράφει εμπειρίες, όσων συμμετέχουν με τον τόπο, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του νησιού.

Είναι μια εκπομπή που προσφέρει πρώτης τάξεως τουριστική προβολή για τον τόπο που τη φιλοξενεί και όπου γίνονται γυρίσματα και αυτό ακριβώς επιδιώκει να επιτύχει και η Περιφέρεια Κρήτης, με τη φιλοξενία που θα προσφέρει στις όμορφες Ιταλίδες που συμμετέχουν στην εκπομπή αυτή και συνολικά στην παραγωγή.

Ο αριθμός των τηλεθεατών κάθε εκπομπής φτάνει εβδομαδιαίως τα 4 εκατομμύρια! Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14:00 στο τηλεοπτικό κανάλι «Mediaset Rete 4», από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, ενώ βγαίνει σε επανάληψη Παρασκευή βράδυ – Σάββατο πρωί, καθώς και κάθε Κυριακή στις 14:00 κατά το χρονικό διάστημα από Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο.

Εκτός από την Κρήτη, γυρίσματα της εκπομπής έγιναν ή θα γίνουν επίσης, στα Ιόνια Νησιά, στην Αθήνα και σε επιλεγμένα μέρη της Πελοποννήσου.

Στην ομάδα συμμετέχουν έξι κορίτσια, ο παραγωγός και ένας κάμεραμαν. Για την κατάρτιση του προγράμματος στο Νομό Λασιθίου δούλεψε το Γραφείο Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, συντονιζόμενο με το αντίστοιχο Τμήμα της Περιφέρειας Κρήτης.

Εκτός από τις ομορφιές σε κάθε περιοχή, τις διάσημες παραλίες, τα κρυμμένα όμορφα σημεία, οι υπεύθυνοι της παραγωγής ζήτησαν να προβάλουν την αυθεντικότητα του τόπου μας, όπως π.χ. γιαγιάδες που παρασκευάζουν παραδοσιακά φαγητά, συγκρότημα που χορεύει παραδοσιακούς χορούς, συμμετοχή σε μια τοπική γιορτή, ψάρεμα με ψαρόβαρκα, επίσκεψη σε ταβέρνα όπου μαγειρεύει η ταβερνιάρισσα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, τα κορίτσια της ιταλικής εκπομπής την πρώτη κιόλας μέρας της άφιξής τους στην Κρήτη, θα πάνε Χερσόνησο όπου θα διαμείνουν και το απόγευμα θα έλθουν στον Άγιο Νικόλαο όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση στην Κιτροπλατεία, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Στο Λασίθι θα επιστρέψουν πάλι στις 29, στις 30 Σεπτεμβρίου και στις 1 Οκτωβρίου, για να επισκεφθούν τη Σπιναλόγκα, το Βάι, και την Ιεράπετρα όπου θα κάνουν ιππασία. Ένα ξεχωριστό «enent» θα γίνει στο ξενοδοχείο «Elounda Beach», όπου θα διαμείνουν για ένα βράδυ.

anatolh.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook