Στην Κρήτη η σορός του Υποστράτηγου Τζανιδάκη

στην-κρήτη-η-σορός-του-υποστράτηγου-τζ-524331

Στην Κρήτη έφτασε η σορός του Υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη, Υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς που έχασε τη ζωή του στο αεροπορικό δυστύχημα με το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Χιούι» στο Σαραντάπορο.

Η σορός του υποστράτηγου έφτασε στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην 126η Σμηναρχία Μάχης με στρατιωτικό αεροσκάφος και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Η κηδεία του υποστράτηγου θα τελεστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αρχαία Ελεύθερνα Ρεθύμνου

Η οικογένεια του συντετριμμένη δεν μπορεί να πιστέψει την αναπάντεχη απώλεια τους. Η σύζυγος του Κατερίνα (Καιτη) είναι σε κατάσταση σοκ και η ψυχολογία της είναι ιδιαίτερα άσχημη.

Ο Ιωάννης Τζανιδάκης ήταν πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 28 και 23 ετών αντίστοιχα που τα τελευταία χρόνια έμεναν στους Αμπελόκηπους.

Καταγόταν από την Αρχαία Ελεύθερνα του Ρεθύμνου. Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1984 και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Τεθωρακισμένων (Ανθυπίλαρχος). Διετέλεσε Υπασπιστής του υφυπουργού Άμυνας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη από το Σεπτέμβριο 2007 μέχρι τον Οκτώβριο 2009. Το Μάρτιο του 2017 τοποθετήθηκε ως Υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς έχοντας το βαθμό του Υποστράτηγου.

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook