Στην Ισπανία για την πρόκριση

στην-ισπανία-για-την-πρόκριση-187176

olympiakosΜε πτήση στις 9.30 αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την πρωτεύουσα της Ισπανίας για το κρίσιμο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο μυαλό όλων το αποτέλεσμα που θα δώσει στον Ολυμπιακό ελπίδες πρόκρισης. Με δεδομένη πάντα τη νίκη επί της Μάλμε στην τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη, οι ερυθρόλευκοι βολεύονται ακόμα και με την ισοπαλία για να βρεθούν στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ηγείται και αυτή τη φορά της αποστολής του Ολυμπιακού όπως και είχε πράξει και στο Τορίνο, θέλοντας να δείξει έμπρακτα ότι είναι δίπλα στην ομάδα στον δύσκολο αυτόν στόχο που έχει.

Ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή του για το παιχνιδι του Βιθέντε Καλδερόν 21 ποδοσφαιριστές. Υπήρξε ένα πρόβλημα στη χτεσινή προπόνηση με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του. Όμως θεωρείται πολύ δύσκολο να το χάσει αυτή τη μάχη. Μάλιστα και ο ίδιος έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι θα είναι παρών παρόλο που πονάει και νιώθει ενοχλήσεις. Αν τελικά δεν τα καταφέρει στην προπόνηση στο γήπεδο της Ατλέτικο τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Κασάμι.

Με την αποστολή αναχωρούν και άλλα μέλη της διοίκησης, όπως και η ομάδα Νέων η οποία κοντράρεται με την αντίστοιχη της Ατλέτικο για τη Youth League και παίζει την πρόκρισή της. Επίσης ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταστη 1700 περίπου οπαδών, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα μεταβούν αύριο στην Ισπανία.

pamesports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook