Στην ανακρίτρια δύο άτομα για τη δολοφονία του φιλάθλου στο γήπεδο Ηροδότου

στην-ανακρίτρια-δύο-άτομα-για-τη-δολοφ-183805

katsoulisΤο κατώφλι του ανακριτικού γραφείου περνά σήμερα ένας 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην Εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, υποκύπτοντας στα τραύματα που δέχτηκε, μετά από συμπλοκή στο γήπεδο του Ηροδότου, στη Ν.Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο. Για την ίδια υπόθεση απολογήθηκε χτες και ένας 26χρονος νεαρός.

Οι δύο άνδρες έλαβαν κλήση από την ανακρίτρια για να απολογηθούν και είναι τα άτομα για τα οποία είχε γίνει λόγος τόσο από έναν από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, όσο και από την πλευρά της οικογένειας του θύματος.

Ο 26χρονος και ο 34χρονος εμφανίστηκαν, στο Δικαστήριο, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, αυτοβούλως, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, Γιώργο Κοκοσάλη και Ευτυχία Κατσαρού αντίστοιχα και καλούνται να απολογηθούν για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από κοινού, της συμπλοκής από την οποία επήλθε θάνατος, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Ο 34χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι ενώ η ανακρίτρια είχε δώσει προθεσμία στον 26χρονο να απολογηθεί χτες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο παραδέχονται ότι εκείνη την ημέρα βρίσκονταν στο γήπεδο, αρνούνται όμως τη συμμετοχή τους στα επεισόδια.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook