Στα «33α Νιόβια» η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης

στα-33α-νιόβια-η-αγωνιστική-ομάδα-κολύ-233278

noxΣε ένα ακόμα σπουδαίο μίτινγκ κολύμβησης αναμένεται να συμμετάσχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, ο οποίος και θα αγωνιστεί με 10 αθλητές στα «33α Νιόβια» τα οποία θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο 4 και 5 Απριλίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες αυτοί έρχονται ως συνέχεια της συμμετοχής των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου πριν από λίγες εβδομάδες στο «Super Cup» κολύμβησης, με τον προπονητή Κώστα Τζιλιβάκη να έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει ξανά την  κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα.

«Σε συνέχεια των αγώνων στο «Super Cup» στους οποίους συμμετείχαμε και κολυμπήσαμε αρκετά γρήγορα, αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος σε μία ακόμα διοργάνωση για ν’ αποκτήσουμε εμπειρίες και η οποία θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα», τονίζει ο Κ. Τζιλιβάκης, για να συνεχίσει: «Τα «Νιόβια» είναι ένα διεθνές και πολύ καλό μίτινγκ. Επειδή είναι ΟΠΕΝ κατηγορία για να συμμετάσχεις σε τελικούς θα πρέπει να κολυμπήσεις πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για τα δικά μας παιδιά».

Σε ερώτηση για το πού βρίσκεται αυτή την περίοδο η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ν.Ο.Χ., ο κ. Τζιλιβάκης τονίζει: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας για το καλοκαιρινό πρωτάθλημα. Είναι θετικό ότι το μίτινγκ των «Νιόβιων» θα γίνει σε 50άρα πισίνα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι εμείς δεν κολυμπάμε σε 50άρα πισίνα. Ουσιαστικά και μετά από αυτούς τους αγώνες δεν θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε τέτοιο επίπεδο διότι ακολουθούν εξετάσεις, μια ημερίδα Ορίων στα Χανιά και μετά… πάμε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα».

Αναλυτικά οι συμμετοχές του Ν.Ο. Χανίων είναι οι εξής: Δημουλιός, Μαρινάκης, Μιχαηλίδης, Παπαστάμος, Τζουγκράκης, Χαλκιαδάκης Στέφανος, Χατζησωτηράκης, Καβαλιεράκη και Πλοκαμάκη. Επίσης μαζί με την χανιώτικη αποστολή θα βρίσκεται και ο Μανόλης Χαλκιαδάκης, αθλητής της Γλυφάδας.

 Με στόχο την πρόκριση οι Νέοι/Άνδρες

Με στόχο την πρόκριση για την τελική φάση του πρωταθλήματος πόλο Νέων/Ανδρών, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα αγωνιστεί το διήμερο της Μεγάλης Δευτέρας και της Μεγάλης Τρίτης στην Αθήνα.

Η ομάδα των Ηλία Μαχαίρα και Γιάννη Ζαγουράκη θα δώσει τρία παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τον Εθνικό, το Νηρέα Γέρακα και το Παλαιό Φάληρο, διεκδικώντας τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου έτσι ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση για τα τελικά που θα πραγματοποιηθούν 3-5 Ιουλίου.

Η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο που θα κληθεί ν’ αγωνιστεί σε τρία διαφορετικά κολυμβητήρια, είναι η εξής: Χατζηιωάννου, Μαρκουλάκης, Πελέσης, Μπιτσάκης Αντ. Γεωργ., Παπασηφάκης, Δασκαλάκης, Σκουμπάκης, Ξυλάς, Χατζηδάκης, Σολογάνης, Μπιτσάκης Αντ. Εμμαν., Κοκονάς, Μυγιάκης, Ρουμελιώτης, Αποστολάκης.

Το πρόγραμμα για τον Ν.Ο.Χ.:

1η αγωνιστική (Μεγάλη Δευτέρα) Κολυμβητήριο Γέρακα

10:00 Ν.Ο. Χανίων-Εθνικός

2η αγωνιστική (Μεγάλη Δευτέρα) Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου

20:00 Ν.Ο. Χανίων-Νηρέας Γέρακα

3η αγωνιστική (Μεγάλη Τρίτη) Κολυμβητήριο Πειραιά

10:30 Π. Φάληρο-Ν.Ο. Χανίων

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook