Στα Χανιά, όταν κλείνουν τα σχολεία αρχίζει το SportSchool… Κλείστε θέση

στα-χανιά-όταν-κλείνουν-τα-σχολεία-αρχ-710512

Το αγαπημένο καλοκαιρινό σχολείο όλων των παιδιών στο ChaniaSports®

Ολοήμερο! Αθλητικό! Ψυχαγωγικό! Ευέλικτο!

Για παιδιά από 3-13 ετών.

Έναρξη: 18 Ιουνίου 2018. Λήξη: 7 Σεπτεμβρίου 2018Παιδιά, ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας με πολλές αθλητικές δραστηριότητες και ατελείωτη διασκέδαση σε ένα χώρο με σκεπαστό κολυμβητήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ και κλιματιζόμενες αίθουσες για χορό, θέατρο, εικαστικά, παιχνίδια γνώσεων και φαντασίας!
Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσες και όποιες μέρες θέλετε, σε ένα ευέλικτο ημερήσιο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ανάλογα με την ηλικία σας!

Το πρόγραμμα του Summer SportSchool® έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής, παιδαγωγούς και νηπιαγωγούς του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου “ΧΑΝΙΑ”. Είναι προπονητές και εκπαιδευτές που υλοποιούν τα αθλητικά και παιδαγωγικά προγράμματα των χειμερινών τμημάτων του Συλλόγου, στοχεύοντας έτσι στη σωστή και αποτελεσματική εκμάθηση αθλημάτων και δραστηριοτήτων όλο το χρόνο.Επειδή ωστόσο είναι καλοκαίρι, σκοπός του Summer SportSchool®είναι ο ιδανικός συνδυασμός άθλησης και αναψυχής με δημοφιλή αθλήματα όπως: Κολύμβηση, Water-Polo, Ρυθμική, Τένις, Ποδόσφαιρο, Αθλητική Προπαιδεία και δραστηριότητες όπως Hip-Hop, Musical, Θέατρο, Σκάκι, Ζωγραφική, Κατασκευές, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και το καλύτερο: Δυναμικά Παιχνίδια! Θα υπάρξουν επίσης πολλές εκπλήξεις όπως μαθήματα Ζαχαροπλαστικής, Ναυαγοσωστικής και Εκπαιδευτικές Εξορμήσεις που θα προστίθενται στο ημερήσιο πρόγραμμά σας αφού πρώτα ενημερωθείτε εγκαίρως για αυτές.Οι εγκαταστάσεις μας είναι ασφαλείς και σύγχρονες, πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και διαθέτουν σκεπαστή θερμαινόμενη πισίνα 25μ, γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ, πολλαπλά αποδυτήρια, πολλούς χώρους σκίασης και κλιματιζόμενες αίθουσες δραστηριοτήτων για προστασία από τον ήλιο!Το πρόγραμμα διοργανώνεται φέτος για 15η συνεχή χρονιά και έχουν συμμετάσχει πάνω από 2500 παιδιά!Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε και εσείς καινούργιους φίλους αυτό το καλοκαίρι στο summer SportSchool® του Γ.Α.Σ. “ΧΑΝΙΑ”!

Πληροφορίες – Εγγραφές: 2821099300

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook