Στα Χανιά ο Στέφανος Κορκολής για το νέο του cd | Ψάχνουν άτομα για να συμμετέχουν στη χορωδία

στα-χανιά-ο-στέφανος-κορκολής-για-το-νέ-553459

Ακρόαση νέων συμμετεχόντων για την χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες» της Μπέλας Λιονάκη που θα λάβει μέρος στο νέο cd του Στέφανου Κορκολή θα γίνει αυτήν την εβδομάδα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Το cd πρόκειται να ηχογραφηθεί στα Χανιά, παρουσία του ίδιου του συνθέτη.

Αναλυτικότερα, ο νεοσύστατος σύλλογος φίλων της χορωδίας «Μουσικοί Ορίζοντες» της Μπέλας Λιονάκη μετά από την μουσική παράσταση-ορόσημο που πραγματοποίησαν οι «Μουσικοί Ορίζοντες» το περασμένο Σάββατο  στο Πνευματικό κέντρο Χανίων ανακοινώνει ότι:

1) Πρόσφατα η κ.Μπέλα Λιονάκη δέχθηκε μια πολύ σημαντική και τιμητική πρόταση από τον παγκοσμίου φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανο Κορκολή. Ο κ.Κορκολής που προετοιμάζεται να εκδώσει σε c.d. μια νέα προσωπική του συνθετική δουλειά σε ποίηση Κ.Καβάφη με την εξαιρετική συντοπίτισσά μας Σοφία Μανουσάκη στη φωνή, πρότεινε στην κ.Λιονάκη να συμμετάσχει με τους «Μουσικούς Ορίζοντες» στην ηχογράφηση αυτού του νέου έργου. Μια ηχογράφηση που θα γίνει στην πόλη μας με την παρουσία του ίδιου του συνθέτη.

2) Ο σύλλογος φίλων της χορωδίας «Μουσικοί Ορίζοντες» ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο (κορίτσι ή αγόρι) ηλικίας 10 μέχρι 30 χρονών περίπου που επιθυμεί να στελεχώσει τους «Μουσικούς Ορίζοντες» ότι την Πέμπτη 29/6 και Παρασκευή 30/6 και ώρα 18.30-21.00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων θα πραγματοποιηθεί ακρόαση ενδιαφερομένων από την κ.Λιονάκη.

zarpanews.gr

One thought on “Στα Χανιά ο Στέφανος Κορκολής για το νέο του cd | Ψάχνουν άτομα για να συμμετέχουν στη χορωδία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook