Στα Χανιά ο μαραθωνοδρόμος με το… ψυγείο στην πλάτη! | Photos

στα-χανιά-ο-μαραθωνοδρόμος-με-το-ψυγ-421626

Ο Tony Morrison, ο γνωστός αθλητής – ήρωας, που εδώ και πέντε χρόνια τρέχει με ένα ψυγείο στην πλάτη, έρχεται στα Χανιά και συγκεκριμένα στην Εξώπολη Αποκορώνου, για έναν μαραθώνιο αγάπης στις 25 Σεπτεμβρίου.
psigeioΟ Tony Morrison που είναι γνωστός και ως «Tony το ψυγείο», τρέχει σε μαραθωνίους ανά τον κόσμο με ένα ψυγείο στην πλάτη και μάλιστα 40 κιλών. Αυτός είναι ένας τρόπος για να κερδίσει την προσοχή των ανθρώπων, ώστε να μπορεί να συγκεντρώνει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
psiguioΟ 49χρονος Tony, διευθυντής μάρκετινγκ από το Tyneside της Βρετανίας, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό για να πετύχει το σκοπό του.

«Το 2011 είπα σε όλους ότι θα έτρεχα με ένα ψυγείο στην πλάτη και κατέληξα στις ειδήσεις σε 17 διαφορετικές χώρες μέσα σε μια νύχτα!», λέει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Δεν είμαι προκλητικός αθλητής ούτε τολμηρός. Το ψυγείο με βαραίνει αρκετά αλλά το κάνω για να με δει ο κόσμος, να συγκεντρώσω τα χρήματα που θέλω για τους φτωχούς, για τα άρρωστα παιδάκια…».

Ο Tony έχει τρέξει σε πολλούς αγώνες εντός και εκτός της Βρετανίας, συμπληρώνοντας μέχρι και 42 χιλιόμετρα αγώνων μέσα σε μία μέρα. Ωστόσο η υγεία του έχει πλέον επιβαρυνθεί αρκετά μετά από τα 5 χρόνια που συμμετέχει σε αγώνες, αν και ο ίδιος δεν το βάζει κάτω…

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook