Στα Χανιά ο Άκης Πετρετζίκης | Στην ουρά τα κορίτσια για μια φωτογραφία

στα-χανιά-ο-άκης-πετρετζίκης-στην-ουρά-222630

petretzikis3Στα Χανιά βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Άκης Πετρετζίκης, για να παρουσιάσει το πρώτο του βιβλίο. Ο σεφ που γνωρίσαμε από το Master Chef, μετά τη νίκη του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό και την καθημερινή συμμετοχή του σε πρωινές εκπομπές, συνεχίζει ακάθεκτος με δικές του εκπομπές αλλά και με την έκδοση του βιβλίου «Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

petretzikis1

petretzikis2Ο Άκης Πετρετζίκης, καλεσμένος του βιβλιοπωλείου «Βιβλιοεμπορική», παρουσίασε το βιβλίο στο ιστορικό καφέ «Κήπος» το οποίο γέμισε ασφυκτικά από – θαυμάστριες κυρίως – όλων των ηλικιών.

petretzikis5Μετά την παρουσίαση μίλησε με τον κόσμο, φωτογραφήθηκε και υπέγραψε δεκάδες αντίτυπα του βιβλίου του το οποίο δημιουργήθηκε από τον ίδιο και μία ομάδα 30 ατόμων που ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας παρουσιάζουν ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει!

petretzikis6Δώδεκα θεματικές ενότητες, εκατόν πενήντα βασικές συνταγές, τετρακόσιες συμπληρωματικές και περισσότερες από τετρακόσιες πενήντα φωτογραφίες υπόσχονται να απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση, με εξαιρετική φωτογράφιση και απολαυστικές γρήγορες και οικονομικές συνταγές για κάθε περίσταση, εμπλουτισμένες με τις γλαφυρές περιγραφές του ταλαντούχου και ιδιαίτερα αγαπητού chef.

Φωτογραφίες: Παύλος Μπουζάκης

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook